Handbal, Liga Naţiona feminina: Corona Brasov – CSM Bucuresti

handbal csm bucuresti imgarcade comAstazi de la ora 20:00, Corona Brasov primeste vizita echipei CSM Bucuresti, meci din cadrul etapei a 21-a a Ligii Nationale femine de handbal.

Sursa foto: imgarcade.com

Corona Brasov

Singura echipa din Romania care crede in proiectul „100% romanesc” este Corona Brasov. Cu un buget destul de mic, a reusit sa adune cele mai bune jucatoare din Romania. In perioada 2006-2008 a obtinut cateva performante notabile. A castigat campionatul si cupa, iar in 2007 a cucerit Cupa Challenge. Dupa aceste performante,  mai multe jucatoare au plecat, iar Oltchim nu a mai avut adversar in campionatul intern. In acest sezon, conducerea clubului are pretentii foarte mari de la echipa. Eliminarea din Cupa EHF, de acum doua saptamani, a venit ca un dus rece, dar din pacate fetele n-au invatat nimic din acest insucces. Etapa precedenta, echipa pregatita de Bodan Burcea a jucat in deplasare cu Ramnicu Valcea, de unde a fost foarte aproape sa se intoarca fara niciun punct. Zamfir s-a remarcat din nou, reusind sa marcheze nu mai putin de 9 goluri. Jocul echipei este in scadere si fara aparare, n-are nicio sansa la cele 3 puncte puse in joc. Sunt probleme in vestiar, iar acest lucru se vede in teren. Bradeanu si Chiper acuza probleme, iar Tacalie cu siguranta nu va juca.

CSM Bucuresti

La CSM Bucuresti s-au facut investitii extrem de mari. Primaria capitalei s-a implicat total in acest proiect. Langa jucatoarele actuale, in sezonul viitor vor veni Isabelle Gullden, Maria FIsker si Line Jorgensen. Chiar daca Jakov Vestergaard a parasit echipa, Klit Mette ramane in continuare antrenorul principal. In campionat, CSM Bucuresti ocupa locul secund, cu 53 de puncte. Titlul totusi, ramane o tinta pentru stagiunea viitoare. Etapa precedenta a jucat pe teren propriu impotriva celor de la Constanta, impunandu-se fara probleme la 10 goluri diferenta. Carmen Martin si- a aratat in sfarsit adevarata sa valoare. Nu degeaba a fost in echipa ideala a Campionatului European, desfasurat in decembrie 2014,  in Croatia si Ungaria. Dupa 6 luni de absenta, Oana Manea a revenit in teren si a reusit sa marcheze doua goluri. In ultimele meciuri CSM a practicat un handbal frumos si eficient, iar cu jucatoarele care vor veni in vara, sansele sa joace in Final Four sunt destul de mari.

CONCLUZII: Ultima oara cele doua echipe s-au intalnit anul trecut. Atunci CSM s-a impus pe teren propriu la 6 goluri diferenta. Avand in vedere problemele gazdelor, CSM Bucuresti porneste cu prima sansa in acest meci si mai mult ca sigur, va reusi sa castige toate punctele puse in joc.

Corona Brasov – CSM Bucureşti > Ponturi: 2 solist, 2 cu handicap -2

(Csaba Zsolt)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu