Handbal: Meciurile zilei la Europeanul feminin. Analiză si ponturi

Handbal FrantaHandbal feminin, Campionatul European. Csaba Zsolt, specialistul site-ului pariuri1x2 pe acest sport,  prefateaza disputele programate astazi in cadrul intrecerii. Fiecare avancronica este insotita de un pont. 

Campionatul European de handbal feminin
19:00 Olanda – Suedia

3.50 9.00 1.50

Echipa pregatita de Henk Groener a inceput cum nu se poate mai bine acest Campionat European. In primul meci a castigat surprinzator in fata Germaniei si se pare ca rezultatele obtinute in partidele amicale impotriva Rusiei n-au fost o intamplare. Dupa acest rezultat, problema calificarii in grupa principala este aproape rezolvata. Groot Camelia si Polman Estavana au avut cele mai bune evolutii. Se vede foarte clar ca ambele evolueaza in Danemarca. Spre surprinderea mea, echipa a practicat un joc rapid si eficient. Fetele au alergat foarte mult si cred ca se va observa oboseala acumulata. Groot a fost permanent pe teren, in aparare, dar si in atac. Din pacate si alte jucatoare au fost utilizate aproape pe tot parcurusul partidei.

Contra Croatiei la debut, Suedia a avut un meci extrem de dificil si echilibrat. Dupa primele 30 de minute nimic nu era decis, scorul fiind 17-17. Abia la finalul meciului nordicele si-au parafat victoria.  Echipa este construita in jurul Isabellei Gullden,  probabil cea mai talentata jucatoare din lotul nationalei. Nu este o presiune mare pe umerii ei, deoarece este incojurata handbaliste de top. Acest lucru s-a vazut in primul meci, cand nu mai putin de 11 dintre jucatoare au reusit sa marcheze. Din punct de vedere fizic, Suedia este pregatita foarte bine. Acest aspect, precum si valoarea, o pot conduce spre victorie si in fata Olandei.
Pronostic: Suedia castiga @ 1.5

Campionatul European de handbal feminin
19:00 Serbia – Franta

3.10 10.00 1.55

Asa cum era de aspteptat, Serbia a pierdut primul meci. Calificare nu este in pericol, deoarece in ultimul meci, contra Slovacia,  va castiga cele doua puncte necesare calificarii in grupa principala. In primul meci, Tomasevic Katarina s-a descurcat foarte bine in poarte, avand un procentaj de reusita in jurul a 40%. Spre surprinderea tuturor, cele trei jucatoare, Domjanovic, Lekic si Cvijic, accidentate inainte de acest turneu final, au evoluat in primul meci. Mia mult,  Lekic a facut din nou diferenta, reusind sa marcheze 6 goluri, chiar daca nu este complet refacuta.  In schimb, Cvijic nu s-a simtit deloc confortabil si nu prea a iesit in evidenta. Daca toate jucatoarele vor intra pe teren astazi, atunci  ne putem astepta la o surpriza.

Franta a mers in Croatia cu gandul sa obtina un rezultat peste cel de acum 2 ani. Dupa locul 6 ocupat la Campionatul Mondial, asteptarile sunt destul de mari. Chiar si in aceste conditii, in jocul de debut, echipa a suferit foarte mult. Dupa prima repriza Slovacia avea un avantaj de 2 goluri, dar pana in final Franta a reusit sa intoarca rezultat si s-a impus cu 21-18. Jucatoarele nu s-au menajat deloc, dar Allison Pineau a dezamagit total. A tras cu ea toata echipa in jos, dar a avut noroc, deoarece Leynaud Amandine a prins o zi excelent in poarta.  Atlfel, rezultatul putea fi cu totul altul.
Pronostic: Serbia +3.5 @ 1.44

Campionatul European de handbal feminin
21:15 Croatia – Germania

1.55 10.00 3.10

Croatia are neaparat nevoie de victorie in acest meci. Cu ajutorul publicului, isi pot indeplini obiectivul. Jucatoarele pregatite de Vladimir Canjuga au avut parte de ghinion in primul meci, cel cu Suedia. Asa cum ne-au obisnuit, Penezic si Zebic au incercat de cele mai multe ori poarta adversa. Probabil nici in aceasta seara nu se va schimba acest lucru, cele nominaliyate putand face diferenta. In defensiva au aparut cateva probleme, dar Marta si Ivana au fost atente.

Cu 2000 de specatori in tribune, Germania a pierdut meciul de debut. Dupa aceasta infrangere situatia a devenit incomoda.Daca nici in acest meci nu va reusi sa castige cel putin un punct, atunci nemtoiacele pot repeta contraperformanta de acum 4 ani, cand au terminat pe locul 13. Lotul Germaniei este destul de valoros, dar se simte lipsa Susannei Muller. Fara ea echipa sufera foarte mult.
Pronostic: Croatia @ 1.57

Campionatul European de handbal feminin
21:15 Slovacia – Muntenegru

16.00 19.00 1.05

Slovacia n-a acceptat statutul de cea mai slaba echipa a grupeisi a incercat sa+si demonstreze calitatiile in meciul cu Franta. Jakubosiva Lydia este singura jucatoare care evolueaza la o echipe puternica, dar are nevoie de sprijin din partea coechipierelor.  Celalalte jucatoare s-au descurcat onorabil in primul meci, dar chiar si asa, Slşovacia nu poate lupta cu echipele de top. Oricum n-au nicio presiune si orice meci jucat inseamna pentru slovace o experienta in plus.

Detinatorul trofeului, Muntenegru, incearca din nou sa obtina o medalie. Nu va fi usor, dar cu Dragan Adzic pe banca, acest obiectiv nu este imposibil de atins. Bulatovic deja a intrat in febra turneului si tinteste titlul de golgetera.  Are 5 reusite, iar bilantul se va imbunatati dupa acest joc. Lazovic si Knezevic continua forma buna in care se afla. Din pacate Jovanka Radicevic n-a primit multe mingi, dar in acest meci ne putem astepta la o contributie mai importanta a extremelor. Muntenegru poate odihni cateva titulare, dar Slovacia poate fi batuta, chiar si cu rezervele.
Pronostic: Mungenegru – 4.5 @ 1.53

(Csaba Zsolt)

 

Barcelona – PSG: Messi, Suarez si Neymar vs Ibra si Cavani

 

.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 5

Lasa un comentariu