JO: Franta e pregatita sa castige pentru a treia oara competitia masculina de handbal

12 tari se vor bate pentru medaliile de aur in competitia masculina de handbal. Din pacate nationala Romaniei nu s-a calificat la Rio, dar vom putea urmari meciuri de calitate inca din faza grupelor.


RIO: Competitia masculina de handbal
Cele 12 natiuni sunt impartite in doua grupe de cate 6 echipe. In grupa A avem campioana olimpica din 2012 Franta, Danemarca si Croatia, trei dintre favoritele la aurul olimpic. Alaturi de ele vor juca Tunisia, Qatar si Argentina. In grupa B principala favorita e considerata Germania care se va bate pentru un loc in sferturile de finala cu Polonia, Slovenia, Suedia, Brazilia si Egipt. In lotul Frantei se regasesc campionii olimpici din 2012 de la Londra, dar si cativa din 2008 cand aceeasi nationala a castigat aurul la Beijing. Cel mai important om din aceasta „generatie de aur” este Karabatic, un handbalist foarte cunoscut care ar putea ajuta Franta si in 2020 daca ramane la acelasi nivel de joc.

Citeste si:


inregistreaza-te - sportingbet


Desi in urma cu 4 ani a jucat finala, Suedia nu e considerata printre favorite. Nordicii au fost aproape de cea mai importanta medalie de 4 ori, dar au plecat cu argintul in 1992, 1996, 2000 si 2012. Germania nu a avut rezultate exceptionale la Olimpiada, dar e considerata ca fiind printre favorite datorita faptului ca e campioana europeana, titlu obtinut chiar in 2016. Finala va avea loc pe 21 august.


Competitia masculina de handbal – cote

Cotele principalelor candidate la medalia de aur propuse de Sportingbet sunt urmatoarele:

Franta – 2.20

Danemarca – 3.60

Germania – 7.00

Croatia – 7.50

 


Sursa imagine: http://ftw.usatoday.com


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu