Handbalul se intoarce la Ramnicu Valcea! Romania – Lituania, un meci in care se pune doar problema scorului

Nationala feminina de handbal a Romaniei disputa azi, de la ora 19.00 (in direct la Digi Sport 2), primul meci oficial din acest sezon. Romania intalneste la Ramnicu Valcea nationala similara a Lituaniei, in campania de calificare la Europeanul din 2016 de anul viitor din Suedia. Ramnicu Valcea gazduieste din nou un meci al nationalei feminine de handbal dupa o pauza de patru ani.

Ultimul meci al României la Valcea a avut loc la 19 octombrie 2011, impotriva Portugaliei, scor 35-24, meci contand pentru preliminariile Campionatului European din 2012. Echipa pregatita de suedezul Tomas Robert Ryde porneste cu prima sansa azi in fata Lituaniei, multi dintre cei care cunosc potentialul nationalei Romaniei punandu-si doar problema scorului.

Din pacate, din echipa noastra nu vor face parte Adriana Nechita, Camelia Hotea și Georgiana Ciuciulete, toate accidentate, informează www.handbalvolei.ro. După meciul cu Lituania, de azi, Romania va da piept cu Belarus (11 octombrie, Minsk) tot in preliminariile Euro 2016

„Din pacate, avem trei accidentari nefericite, Adriana Nechita, Camelia Hotea si Georgiana Ciuciulete. Abordam cu incredere aceasta dubla si speram sa obtinem doua victorii. Nu se mai poate sa aducem alte jucatoare acum, nu mai este timp sa obtinem viza pentru Belarus”, a declarat Bogdan Burcea, antrenorul secund al naționalei României, pentru „handbalvolei.ro.

Gabriella Szucs a acceptat sa reprezinte nationala Romaniei de handbal feminin, dupa ce in trecut a evoluat pentru Ungaria, cu care a obtinut o medalie de bronz, la Europeanul din 2003.

ryde digi
foto: digisport.ro

Lotul României pentru cele două meciuri:
Portari: Ionica Munteanu (HCM Baia Mare), Diana Petrescu (SCM Craiova), Denisa Dedu (Corona Brașov)
Extreme stânga: Valentina Ardean-Elisei (HCM Baia Mare), Ana Maria Tănăsie (HCM Baia Mare)
Interi stânga: Gabriela Perianu (HCM Baia Mare), Gabriella Szucs (HCM Baia Mare), Cristina Zamfir (Corona Brașov), Cristina Neagu (Buducnost), Eliza Buceschi (Thuringer)
Centri: Luciana Marin (HCM Baia Mare), Laura Oltean (HCM Baia Mare)
Interi dreapta: Melinda Geiger (HCM Baia Mare), Patricia Vizitiu (HCM Baia Mare)
Extreme dreapta: Aneta Udriștoiu (HC Dunărea Brăila), Laura Chiper (Corona Brașov)
Pivoți: Oana Manea (CSM București), Crina Pintea (HC Zalău)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu