Hazard a refuzat o noua oferta de la Chelsea! Poti miza pe noua sa destinatie la o cota de 5.00!

Cu certitudine, belgianul Eden Hazard – jucatorul lui Chelsea, este unul dintre cei mai curtati jucatori ai planetei la ora actuala.


Hazard a refuzat-o pe Chelsea. Destinatia – Real Madrid?

Starul celor de la Chelsea Londra, Eden Hazard, a refuzat o noua oferta din partea clubului sau. In ultimii ani, numele belgianului a fost vehiculat pe Bernabeu, Real Madrid dorindusi-l cu instenta pe acesta. De aceea, cu siguranta faptul ca Hazard a refuzat o noua oferta din partea lui Chelsea ii poate pune pe „Los Blancos” in alerta.

Tatal fotbalistului, Thierry Hazard, a confrimat faptul ca acesta a respins propunerea celor de la Chelsea pentru Sudpresse: „Eden a refuzat oferta de contract pentru ca se vede jucand la Real Madrid. Daca apare sansa, vom discuta cu cei de la Real Madrid, chiar daca in prezent nu exista nici un contact cu aceestia”.

In alta ordine de idei, mentionam faptul ca Eden nu a facut niciodata secret visul sau de a juca pe berbaneu. In Nieuwsblad a recunoscut ca „toata lumea stie admiratia mea pentru Real Madrid. Cu siguranta as lua in considerare o oferta de la Real Madrid. Cred ca fiecare fotbalist ar face asta.”


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


PROFITA ACUM – Pariaza pe transferul lui Hazard la Real Madrid!

Pariori profesionisti fiind, imediat cand am aflat noutatile prezentate mai sus, am cautat un pont ce ne-ar putea aduce un profit semnificativ. Astfel, am gasit la Unibet varianta PEREFCTA: Eden Hazard se transfera la Real Madrid pana pe 3 februarie 2018, cota 5.00!

Acest transfer ar putea fi realizat, in ciuda faptului ca formatia din Spania inca nu a facut nici o oferta concreta pentru belgian, deoarece Real Madrid si-ar putea „schimba fata” in aceasta perioada de mercato in urma parcursului dezastros din turul campionatului, discutandu-se chiar de plecarile unor jucatori precum Bale, Ronaldo, Marcelo sau Benzema. Si, cu siguranta, faptul ca Hazard a refuzat-o pe Chelsea ar putea fi un imbold important pentru campioana Spaniei.

In acelasi timp, mentionam faptul ca poti paria complet gratuit la Unibet pe faptul ca Hazard se poate transfera la Real! Daca-ti deschisi chiar acum  un cont, poti sa pariezi din bonusul gratuit de 250 RON si chiar daca transferul nu se va concretiza, tu nu vei pierde nimic din buzunarul tau!

Alte cote si destinatii posibile pentru Hazard


Sursa imagine: www.independent.co.uk


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu