HCM Baia Mare – Metz: Meciul anului pentru baimarence!

hcm baia marePentru ambele echipe este un joc importanta maxima: castigatoarea se va califica in grupa principala a Ligii Campionilor!

Echipa pregatita de Costica Buceschi are un parcurs foarte bun in campionatul intern, dar in Liga Campionilor sufera destul de mult. Conducerea echipa s-a pregatit pentru acest sezon complicat, reusind sa transfere doua jucatoare care au castigat campionatul mondial. Este vorba de Barbara Arenhart si Alexandra Nascimento. 

Pe langa cele doua au mai sosit cateva jucatoare, dar din pacate acestea nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Fizic nu stau excelent si au o problema foarte mare in startul meciurilor. Pornesc motoarele mult mai greu, aceasta fiind cauza din care HCM s-a aflat de multe ori in situatia de a alearga dupa rezultat. Antrenorul echipe are de rezolvat cateva probleme, deoarece la ultimul meci din grupa, cu Lublin, Baia Mare a suferit foarte mult. Au avut noroc cu paradele Paulei Ungureanu, altfel rezultatul jocului era cu totul altu.  Geiger, Abbingh, Vartic si Oltean sunt la recuperare putand rata acest joc.

Metz, campioana ultimelor 2 stagiuni din Hexagon

Metz incet-incet devine o echipa puternica in Franta. A reusit sa cucereasca ultimele doua campionate si are sanse mari sa-si apere trofeul.  Lipsa de experienta a echipei s-a vazut in UCL, unde a obtinut doar 3 puncte, desi in ultimele doua partide jucate pe teren a ratat dramatic victoriile! Astfel si Metz a ajuns in situatia de a fi somata sa castige acest joc.

Singura problema a antrenorului Jeremy ROussel este suspendarea sarboaicei Kristina Liscevic, care in in meciul cu Larvik a primit un cartonas rosu, dupa un fault dur. Inlocuirea ei nu va fi usoara, dar Claudine Mendy si Ana Gros se vor descurca si asa. In lot sunt jucatoare foarte tinere, care in viitorul apropiat vor juca cu siguranta la nationala echipei. Defensiva echipei sufera un pic, dar se compenseaza cu atacu, unde Metz este o echipe periculoasa.

La ce am putea asista?

Pana acum cele doua echipe s-au intalnit doar o singura daca, acum aproximativ o luna. Atunci HCM a pierdut in deplasare la 10 goluri diferenta, desi dupa prima repriza meciul a fost destul de echilibrat.

Desi HCM este favorita in aceasta partida, nu cred ca diferenta intre cele doua echipe este atat de mare cum cred bookmakerii. Avand in vedere indisponibilitatiile gazdelor, de luat este varianta Metz +4.5 goluri (cota 1.64 bet365).

 

(Csaba Zsolt)

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu