HCM Baia Mare si CSM Bucuresti cele mai tari echipe din Europa la transferurile verii !!

11805955_855963681124887_193815701_n” Go east’ is the motto for the best „. Asa incepe titlul articolului aparut pe site-ul Federatiei Europene de Handbal, care a publicat luni un Top 5 al celor mai tari transferuri efectuate în aceastã pauza competitionala, în sectorul feminin, acolo unde si România a punctat ,nu cu unul, ci cu douã achizitii de „Top level”.

Sursa foto : europeanhandball. com

Doua din cele mai tari 5 transferuri fãcute în handbalul feminin european s-au realizat la echipe din România, mai exact ,CSM Bucuresti si HCM Baia Mare. Transferul suedezei Isabelle Gullden de la Viborg la CSM Bucuresti a fost clasat pe locul 2 în aceastã ierarhie. MVP-ul ultimului Campionat European si medaliatã cu bronz la aceeasi competiþie a avut mai multe optiuni de transfer, dar a ales capitala României, fiind convinsã de proiectul CSM. Suedeza va juca în Bucuresti alaturi de alte handbaliste care au evoluat în trecut la Viborg.

Allison Pineau, jucãtoarea transferata de HCM Baia Mare, a prins locul 5 în acest top exclusivist.  Frantuzoaica nu a avut un sezon foarte bun (2014-2015), dar rãmâne o handbalista emblematic pentru handbalul mondial. Pineau, desemnata cea mai bunã handbalista a lumii în 2009, când a obtinut  argintul mondial, are doar 26 de ani si daca va fi ocolita de probleme medicale ar putea avea un cuvânt greu de spus la HCM Baia Mare.

Cel mai „tare” transfer l-a reusit Rostov, care a reusit sa o aducã pe norvegianca Katrine Lunde, medaliatã cu aur la toate competitiile si multipla câstigãtoare a Ligii Campionilor. Lunde si noua sa echipã vor putea fi urmarite la Bucharest Trophy, în a doua jumãtate a lunii august.

In Top 5 au mai intrat Zsuzsana Tomori, care s-a transferat de la Ferencvaros la Gyor, si Sanja Damnjanovic, de la Viborg la Vardar Skopje. Dupã achizitiile fãcute de echipele din Estul Europei, Federatia Europeana de Handbal a sintetizat perfect ceea ce se întâmplã în prezent in handbalul feminin, spunand : „Go Est is the motto for the best !”.

( Boby M. )

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu