HJK – Astana: Duel echilibrat in Finlanda!

HJK - AstanaCapitala „tarii celor o mie de lacuri”, Helsinki, gazduieste in aceasta seara de la ora 19:00, intalnirea dintre echipa locala, HJK, si Astana, reprezentanta Kazakhstanului in turul al treilea din Champions League. Meciul din Finlanda va fi arbitrat de Alexandru Tudor, alaturi de asistentii Octavian Sovre si Laurentiu Marinescu.

Sursa foto: www.football-finland.com

Ultimele 5 partide sunt in oglinda pentru cele doua formatii: 3 victorii consecutive, o infrangere si un rezultat de egalitate. Daca HJK au obtinut o calificare fara mari emotii in fata celor de la Ventspils, Astana a trecut printr-o dubla de foc cu Maribor, pierzand primul meci in Slovenia cu 1-0, dar in retur au reusit sa intoarca soarta calificarii si sa castige cu 3-1, rezistand in ultimele 25 de minute in 10 oameni.

In campionatul intern, HJK duce o lupta acerba pentru suprematie cu Rovaniemi, peste care are doua puncte, dar si un meci in plus. De partea cealalta, Astana a terminat campionatul pe locul 3, la doar un punct de lider, dar in Kazakhstan se joaca in sistem play-off, iar sansele la titlu raman in picioare.

Cele doua echipe sunt de valori apropiate, poate cu un plus de partea oaspetilor, dar sprijinul suporterilor finlandezi poate compensa pentru HJK. Astfel, „echilibru” este cuvantul de ordine in acest meci, iar, de obicei, in prima mansa nicio echipa nu risca.

Ponturi: 1x (1.40); PsF x (1.50)

(Adrian Ostaficiuc)

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu