Ibrahimovic, pregatit sa revina in La Liga: Vezi de la ce data si in ce conditii se poate lupta suedezul cu Messi si Ronaldo!

Devenit in mod oficial liber de contract dupa despartirea de Manchester United, Ibrahimovic este curtat de un mare club din La Liga. Suedezul este in recuperare dupa accidentarea grava suferita in aprilie, in sfertul de Europa League cu Anderlecht. Ruptura de ligamente incrucisate suferita l-a scos din circuit cel putin pana in ianuarie 2018, exact data pana la care Atletico Madrid are interdictie la transferuri. 

Madrilenii vor sa-l inregimenteze pe atacantul suedez de 35 de ani, care si-ar pune semnatura pe contract incepand cu data amintita. Totusi, cei de la Atletico sunt precauti. Desi recuperarea lui Ibracadabra decurge bine, inainte de perfectarea actelor, clubul din Madrid il va supune pe suedez unor teste medicale amanuntite. Manchester-Uniteds-Zlatan-Ibrahimovic-receives-medical-attention-after-sustaining-an-injury

Precedenta aventura a lui Zlatan in Spania a fost la Barcelona, din perioada 2009 – 2011. Ibrahimovic a mai jucat in cariera pentru Ajax, Inter, AC Milan, Juventus si PSG, ultimul club al atacantului inainte de transferul la Manchester United. Pentru ”diavoli”, Ibrahimovic a marcat de 17 ori in 28 de partide. Pe data de 20 aprilie 2017, in ultimele minute ale returului sfertului de finala de Liga Europa dintre United si Anderlecht, castigat de englezi cu 2-1, dupa prelungiri, Ibrahimovici a suferit o accidentare grava. Testele au aratat ca este vorba de o ruptura de ligamente incrucisate, accidentare care, in opinia mai multor specialisti, va pune capat carierei golgeterului suedez.

6.50 este cota unui pariu special propus de Unibet, ce are in vedere o noua calificare a Suediei la Cupa Mondiala si revenirea lui Ibrahimovic la nationala, pentru turneul final

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu