Il cedeaza Barcelona pe Messi in Premier League?

Faptul ca Lionel Messi este dorit de toti granzii Europei reprezinta o realitate. Starul argentinian vinde foarte bine, iar lucrul acesta face ca presa sa speculeze acest subiect. Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand au aparut zvonuri ca Barcelona este pregatita sa-l cedeze pe Messi in Premier League. Josep Maria Bartomeu, presedintele catalanilor, a tinut sa infirme aceste zvonuri, numindu-le rusinoase.

sursa foto: latinpost.com

Presdintele catalanilor a raspuns extrem de deranjat la intrebarea jurnalistilor, daca Lionel Messi va pleca de la club, catalogand drept deranjant de rusinoasa aceasta intrebare. Atacantul argentinian este accidentat pentru moment, de aici si zvonurile ca Barcelona ar fi incantata pentru o mutare a acestuia in Premier League.

download

Bartomeu a incercat sa lamureasca zvonurile privind o eventuala negociere pentru cedarea starului in varsta de 28 de ani si a spus pentru o publicatie din Spania: „Cei care afirma ca Messi va pleca de la Barcelona sunt niste persoane fara rusine. Messi se recupereaza pentru duelul cu Real. El spera sa fie apt pentru El Clasico.”

Presedintele Barcelonei a continuat: „Leo Messi si tatal sau, au spus ca nu isi imagineaza cum ar putea sa evolueze la alt club. Relatia clubului cu familia lui Leo este una foarte buna, nu am ajuns sa-i prelungim contractul, dar o sa facem asta la momentul potrivit. Atacantul mai are contract pe urmatorii trei ani, iar singura suparare a sa, a fost pe taxele foarte mari din Spania. Contabilul sau a facut unele greseli, iar jucatorul a trebuit sa plateasca pentru ele”.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu