În Liga 1, runda 29 se joacă „tare”: FCSB – U. Craiova, capul de afiș al unei etape decisive!  Ai top variante de pariere pentru toate meciurile!

Pariuri Liga 1 ! Penultima rundă a sezonului regulat din Liga 1 ne aduce acțiune de top, cu implicații majore în bătăliile la vârf. Fii pe fază și construiește-ți de acasă pariurile care-ți pot aduce plusul în portofel.

Iar ca ”meniul” să fie complet, noi am pregătit pentru tine pronosticuri pentru toate meciurile etapei, cu variante extrase din oferta de pariere 888 Sport. Cotele sunt extrem de tentante, indiferent de selecție. Deschide acum un cont la 888 Sport și beneficiază de un super pachet de bun-venit.

Oltenii vor să spargă gheața

Programat duminică de la ora 20:30, FCSB – Universitatea Craiova nu este doar derby-ul etapei, ci și un duel  cu o statistică specială. Din 2014 cele două formații s-au înfruntat doar în campionat de 21 de ori, bilanțul fiind net favorabil bucureștenilor:  17 victorii, față de cele doar două obținute de ”alb-albaștri”. Chiar mai prost stă Craiova în directele din fief-ul rivalei, acolo unde a smuls un singur punct în 10 partide!

Speranțele oltenilor sunt legate de forma de moment, în creștere sub comanda tehnicianului Ouzuanidis. Craiova vine după 4 victorii consecutive în partide oficiale, toate fără gol primit!

Pariuri Liga 1 – 1000 lei Bonus la 888 Sport

Și forma bucureștenilor este bună, FCSB legând 5 succese în campionat, cu un formidabil 3-0 bifat în runda precedentă, contra CFR-ului, a doua clasată. De urmărit, totuși, felul în care se vor prezenta ”roș-albaștrii”, după o perioadă intensă pentru titularii convocați la acțiunile naționalelor. Dacă Universitatea a avut doar 4 jucători la reprezentativa mare și  cea U21, FCSB a dat 9 oameni. Vor reveni 8, accidentat cu Macedonia de Nord, Coman urmând a absenta aproximativ două luni.
Vezi care sunt acum cotele derby-ului FCSB – Universitatea Craiova.

CFR – Dinamo: Unde se oprește picajul ”cîinilor”?

Dinamo a ajuns la 8 meciuri consecutive de campionat fără victorie și acum se pregătește de o deplasare infernală. La pândă, în așteptarea unui rezultat care să o avantajeze în FCSB – Univ. Craiova, CFR are cota 1.45 pentru o victorie în meciul programat luni seară. Pentru clujeni ar fi al 19-lea succes stagional și al 7-lea în ultimele 8 partide cu Dinamo.
Mizezi pe CFR – Dinamo? Aici ai la dispoziție peste 100 de variante de pariere!

Bătăliile pentru play-off

Doar două locuri mai sunt disponibile în topul 6 al Ligii 1, poziții pentru care se înfruntă, cu șanse mai mari sau mai mici, toate echipele clasate între pozițiile 5 și 11.

Opunându-le chiar pe formațiile aflate la cei doi poli ai acestui mini-clasament, FC Botoșani – Viitorul este un meci care poate lămuri, în mare măsură, măcar unul dintre următoarele aspecte: prezența moldovenilor în play-off, în cazul unui succes repurtat de echipa lui Croitoru sau ratarea obiectivului de către oaspeți, dacă Viitorul nu se impune.

Academica, locul 6 al ierarhiei, la egalitate de puncte (38) cu Botoșaniul, are meci acasă cu Poli Iași, formație ce a dispus în etapa trecută de Dinamo. FC Argeș și Astra, pozițiile 7 și 8 din campionat, joacă afară, contra sibienilor de la Hermannstadt și Gaz Metan. UTA vizează în partida cu Sepsi doar al doilea succes din campionat, pe teren propriu. Chindia speră să câștige toate punctele confruntării cu FC Voluntari, chiar dacă ilfovenii și-au revenit excelent în ultimele 4 runde: niciun eșec, 10 puncte cucerite!

Pariuri Liga 1 – Etapa 29:

Vineri, 2 aprilie:
Academica Clinceni – Poli Iași: 1x și peste 1.5 goluri – Cota 1.68
Gaz Metan – Astra: Oaspeții marchează 1-2 goluri – Cota 1.57

Sâmbătă, 3 aprilie:
Hermannstadt – FC Argeș:  1-2 goluri în meci – Cota 1.78

Duminică, 4 aprilie:
FC Botoșani  – Viitorul: Gol în ambele reprize – Cota 1.93
UTA – Sepsi: Ambele marchează – Cota 2.18
FCSB – Universitatea Craiova: 1x și 1-3 goluri în meci – Cota 2.00

Luni, 5 aprilie:
CFR Cluj – Dinamo: 1 și 2-5 goluri în meci – Cota 1.97
Chindia Târgoviște – FC Voluntari: 1-2 goluri în meci – Cota 1.74

Super 8 – O nouă etapă se joacă acum!

După ce-ți concepi biletele weekend-ului, pe Liga 1 sau pe oricare altă competiție preferi, nu uita să joci în noua  etapă din Super 8. Participă gratuit la runda săptămânii, ghicește cele 8 rezultate ”1,X,2” și poți câștiga marele premiu de 10.000 RON. În plus, beneficiezi de 5 lei pariu gratuit pentru fiecare rezultat corect. Ia-i pe toți!

 

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu