In weekend, pariem si castigam! Fa si tu profit alaturi de noi si urmareste avancronicile pregatite de Pariuri1x2!

weekend

Liga 1, Premier League, Serie A si La Liga sunt in actiune in acest weekend, iar Pariuri1x2 te invita la profit! Cele mai tari ponturi ale sfarsitului de saptamana le gasiti pe site-ul nostru, iar derby-urile sunt onorate cu avancronici pe masura. 

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Tensiunea creste in Liga 1, iar CFR Cluj si Universitatea Craiova vor duce o lupta fantastica pentru titlul de campioana. In weekend, clujenii lui Dan Petrescu joaca pe teren propriu cu Gaz Metan Medias, iar oltenii condusi de Cristiano Bergodi disputa un derby la Bucuresti cu FCSB. La retrogradare, situatia devine dramatica daca Dinamo pierde disputa cu Poli Iasi, antrenata de fostul „caine”, Mircea Rednic.

Vezi aici analizele si ponturile din Liga 1

 

Real Madrid isi mentine primul loc in La Liga!

Real Madrid conduce ierarhia din La Liga si dupa etapa a 35-a, iar in weekend va evolua pe terenul Granadei, echipa de mijlocul clasamentului. Barcelona, aflata pe locul 2, a invins in aceasta saptamana rivala Espanyol si a retrogradat-o in La Liga 2. Sambata, catalanii joaca un meci interesant la Valladolid, iar agentia Betfair ofera cota 40.00 pe victoria oaspetilor, exclusiv pentru clientii noi! Profita ACUM!

Valladolid – Barcelona: Cota marita la 40 pe victoria catalanilor! Profită acum »

Vezi aici analizele si ponturile din La Liga!

 

Juventus are 7 puncte avans fata de Lazio!

Serie A revine in weekend cu derby-ul unul si unul. Sambata, Juventus si Atalanta se dueleaza intr-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale campionatului italian. Duminica, Napoli primeste vizita celor de la AC Milan, imediat dupa ce „diavolii” au invins Juventus cu 4-2. De asemenea, Inter si Torino incheie etapa a 32-a, luni seara.

Vezi aici analizele si ponturile din Serie A!
Tottenham – Arsenal e cel mai tare duel al etapei in Premier League!

Liverpool a castigat in sfarsit titlul in Premier League si poate evolua detasat in etapele ramase de disputat. „Cormoranii” intalnesc pe teren propriu formatia Burnley, Manchester City va avea parte de un duel foarte interesant la Brighton, iar derby-ul rundei cu numarul 35 este cel dintre Tottenham si Arsenal, Mourinho vs Arteta!

Vezi aici analizele si ponturile din Premier League!

 

Meciuri tari in acest weekend in Turcia si Rusia, unde se joaca Fenerbahce – Sivasspor, dar si TSKA Moscova – Rubin Kazan. Daca in „Super Lig”, Basaksehir si Trabzonspor lupta pentru titlu, in prima liga rusa e mai interesanta disputa pentru locurile de cupele europene, deoarece Zenit a fost deja confirmata campioana!

Pe lângă toate aceste confruntări, redacția Pariuri1x2.ro este pregătită să vă ofere în weekend alte zeci de analize si pariuri pentru cele mai tari evenimente fotbalistice programate.

Aici analizele si ponturile din alte campionate!

 

Urmareste evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Împreuna, spre câștig!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu