Inca o lovitura pentru Manchester City | Pep Guardiola, in doliu din cauza epidemiei

O veste neplacuta a zguduit lumea fotbalului englez in cursul zilei de luni. Contul oficial de Twitter al lui Manchester City a anuntat decesul mamei lui Pep Guardiola, managerul „cetatenilor”. Aceasta veste cotinua sirul de evenimente neplacute in care a fost implicata City, in ultimul an. Recent, „cetatenii” au fost exclusi din urmatoarele editii UEFA Champions League.

Mai mult, Guardiola a aflat astazi despre decesul mamei sale, Dolores Sala Carrio, care a incetat din viata la varsta de 82 de ani. Conform informatiilor oferite de club, mama lui Pep a contractat virusul Covid-19, care i-a afectat functiile respiratorii. Intr-un mesaj postat pe Twitter, City a scris:

„Familia noastra este devastata de vestea conform careia mama lui Pep, Dolores Sala Carrio, a incetat din viata in Manresa, Barcelona, fiind diagnosticata pozitiv cu Corona Virus. Avea 82 de ani. Toata lumea de la club trimite sincere condoleante intr-un moment foarte trist pentru Pep, pentru familia si prietenii sai”.

Spania este una dintre cele mai grav afectate tari de virusul Covid-19, cu peste 40.000 de cazuri confirmate si mai mult de 13.000 de decese. In Catalunia au murit circa 200 de persoane de la izbucnirea epidemiei. Pep Guardiola este un veritabil idol la Manchester, unde a castigat doua titluri de campion, o Cupa a Angliei si trei Cupe ale Ligii Angliei. In acest moment, City se afla pe locul 2 in Premier League, in urma liderului Liverpool.

LA UNIBET PUTETI PARIA PE TRANSFERURILE FACUTE DE MANCHESTER CITY

Vizitati pagina noastra de Facebook!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu