Incepe CM de handbal masculin: Azi, Qatar – Brazilia!

handbal masculinCM de handbal masculin, editia 2014. Lusail Sports Arena din Lusail, va gazdui meciul de deschidere al Campionatului Mondial de handbal. Partida va avea loc in aceasta seara, incepand cu ora 19:30 si poate fi urmarita in direct pe Dolce Sport.

Qatar

Qatar este considerat ca fiind cea mai buna echipa din Asia. Cu Valero Rivera Lopez pe banca, gazda acestui turneu este nevoit sa obtina un rezultat mult mai bun decat acum 2 ani, in Spania. Avand in vedere rezultatul parcursul avut anul trecut la Campionatul Asiei, obiectivul nu este greu de atins. Cu un buget nelimitat, Qatar a putut foarte usor sa naturalizeze jucatori valorosi. Saric si Stojanovic ofera o siguranta foarte mare in poarta. Pe ceilalti jucatori n-are rost sa prezint separat, deoarece fiecare a evoluat si inca evolueaza la cel mai inalt nivel. Pe teren propriu, cu ajutorul publicului, aceasta nationala poate produce o surpriza placuta. Cu siguranta locul 20 obtinut acum 2 ani va fi doar o amintire nefericita.

Brazilia

In Brazilia jucatorii de handbal nu sunt apreciati si din aceasta cauza sunt nevoiti sa joace in Europa, daca vor sa traiasca din aceast sport. Cei mai multi evolueaza perntru echipe din Spania. Totusi unii au ramas acasa si din aceasta cauza, cei mai multi jucatori convocati joaca la Taubate. Jordi Lebra sta la carma natioaneli din 2008, dar din pacate n-a obtintut rezultate foarte bune. Avand in vedere faptul ca primii 4 se califica in faza urmatoare, Brazilia cu siguranta va reusi acest lucru. Ramane insa de vazut daca se va putea descurca mai departe. Din punct de vedere fizic sta foarte bine, in aparare formeaza un zid solid, dar in atac apar problemele.

CM de handbal masculin
QATAR – BRAZILIA
Concluzii

In ultimele 3 editii, echipa gazda n-a pierdut niciodata meciul de debut, ba chiar a castigat la o diferenta destul de mare. Probabil acest lucru nu se va schimba, nici dupa aceasta partida. Pana acum cele doua echipe s-au intalnit doar o singura data, acum 10 ani. Atunci Brazilia s-a impus la o diferenta de 5 goluri, dar in acest moment situatia s-a schimbat si ca valoare, Qatar este peste Brazilia.

Pronostic: Qatar -2.5 @ 1.54

(Csaba Zsolt)

 

Juventus – Verona: Llorente, Pirlo, Evra si Marchisio, titulari!

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 3

  1. boby m.

    link ptr a vedea meciul de handbal QATAR-BRAZILIA
    1 http://silkbet.pw/ch11.html coment in GERAMNA
    2 http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/265881875371280.html
    3 http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/265881875355880.html coment in ENGLEZA

Lasa un comentariu