Incepe CONCURSUL!! Faza grupelor – etapa 1: Se posteaza doar pe site!

pariuri1x2 concursulDam startul concursului nostru. Astazi, etapa 1 din 5 – faza grupelor. Inainte de a va posta ideile de pariuri, IN COMENTARIILE ACESTEI STIRI, va rugam sa recititi cu atentie regulamentul.

 

 

 


REGULAMENT 

Regulile impuse:

1. Concursul SE VA DESFASURA PE SITE-UL Pariuri1x2.ro. Postarile de pe Facebook nu vor fi luate in considerare. Ponturile vor fi adaugate in fiecare zi la postarea dedicata de pe site. Postarile se vor face individual!

2. Cota minima a pontului va fi de 1.80, cu specificarea casei de pariuri. Pentru cote, se vor folosi urmatorii bookmakeri online (bet365,WilliamHill si Unibet) si bookmakeri offline (Publicbet,Casa Pariurilor,Betcafe Arena si SuperBet). Orice alt bookmaker in afara de cei mentionati, duce la anularea pontului respectiv si descalificarea participantului.

3. Pontul va fi INSOTIT DE O SCURTA AVANCRONICA in care se vor prezenta motivele alegerii respectivului pariu.
Ponturile vor fi prezentate cu cel putin 2 ore inainte de inceperea evenimentului! Pariurile vor fi postate intre orele 09:00 – 18:00, sub forma (atentie!!!):

Numele participantului
Gazde – Oaspeti
Pont:
Ora de start:
Cota: Bookmaker:
Avancronica:

4. (ATENTIE!!!) Fiecare participant va distribui obligatoriu pe pagina proprie de Facebook, linkul unei stiri postate pe site-ul pariuri1x2.ro. Echipa noastra va verifica daca postarea a fost realizata. In cazul in care se va constata lipsa postarii, PARTICIPANTUL VA FI DESCALIFICAT!
—————
Participantii – 25 la numar – vor fi impartiti in 4 grupe: 3 a cate 6, una de 7. Primii 4 din fiecare grupa se vor califica mai departe in faza optimilor de finala, apoi sferturi si tot asa pana in finala.

GRUPE
GRUPELE —– Perioada: VINERI 3 aprilie -> MARTI 7 aprilie – 5 etape (5 ponturi obligatorii).
!!! Departajarea in grupe se va face mai intai prin numarul de ponturi castigate. La egalitate, castig de cauza vor avea ultimele 2 cote castigatoare oferite de participantii aflati la egalitate. In cazul in care meciul este amanat sau interupt, pariul va fi validat cu miza returnata. Un pont cu miza returnata va bate un pont pierdut !!!

OPTIMILE in care se calfica primii 4 din fiecare grupa ––- TRAGERE LA SORTI INTRE CEI 16 CONCURENTI = 8 meciuri „tur-retur” – JOI 9 aprilie – VINERI 10 aprilie – (2 ponturi obligatorii de participant).

(Pauza de Paste)

SFERTURI – MIERCURI 15 aprilie – JOI 16 aprilie – TRAGERE LA SORTI INTRE CEI 8 CONCURENTI = 4 meciuri „tur-retur” – (2 ponturi obligatorii de participant).

SEMIFINALE – VINERI 17 aprilie – SAMBATA 18 aprilie – TRAGERE LA SORTI INTRE CEI 4 CONCURENTI = 2 meciuri „tur-retur” – (2 ponturi obligatorii de participant).

FINALA – MARTI 21 aprilie – MIERCURI 22 aprilie = 2 meciuri tur-retur (2 ponturi obligatorii de participant)

In fazele eliminatorii, departajarea se va face astfel:

* 2 pariuri castigatoare
* La egaliatate de ponturi castigatoare: ponturile oferite de cei 2 concurenti vor fi inmultite cu o miza de 10 unitati si castig de cauza va avea profitul obtinut.
–––––––––––––––––––––––––––

Premii

Castigatorul va intra in posesia premiului de 120 ron (cu tot cu eventualele taxe). De asemenea , castigatorul va deveni, timp de o zi, seful redactiei pariuri1x2.ro. In acea zi, castigatorul va hotara ponturile care vor fi prezentate pe site si facebook. La alegere, castigatorul poate deveni membru cu drepturi depline al redactiei noastre.

Va rugam sa tineti si un bilant propriu al ponturilor. SUCCES!!!!!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 25

  1. Sergiu Mihai

    Sergiu Mihai
    Dinamo – FC Botosani
    Pont: 1
    Ora de start: 20:30
    Cota: Betcafe Arena

    Meciul ales de mine pentru prima etapa este Dinamo-FC Botosani . Dinamovistii vin dupa doua infrageri ( cu Chiajna 0-3 si FC Brasov 0-1 ) , dar si dupa un meci amical pierdut drastic 0-6 cu Debrecen . Nici moldovenii nu au o perioada tocmai buna , castigand doar 3 puncte in acest retur , obtinute in urma a 3 egaluri . Totusi pretentile , valoarea lotului si terenul propriu o indica favorita pe Dinamo . Vestea iesirii din insolventa la sfarsitul lunii aprilie poate fi un impuls pentru jucatorii dinamovisti si le poate da un moral bun . Cota foarte mare pentru 1 solist o consider “bet value” .
    Absentii dinamovistilor vor fi :Marc, Steliano Filip (suspendati) și Nedelcearu (accidentat).
    Absentii botosenenilor vor fi :Marius Croitoru (suspendat), Fulop și Browne (accidentați).
    Echipe probabile :
    Dinamo: Marc – Bărboianu, Machado, Bunoza, Serginho – N. Grigore, Elhamed – D. Rotariu, V. Lazăr, Grozav – Biliński
    FC Botoșani: Curileac – Acsinte, Ngadeu, Tincu, Faug-Porret – Bordeianu, Vaşvari, N. Roşu – Martinus, Roussel, Hadnagy

  2. Vasile Bogdan

    Vasile Bogdan
    Nec Nijmegen – Sparta Rotterdam
    Pont – 1/1 (pauza/final)
    Ora de start – 21:00
    Bet 365

    Nec Nijmegen e ca si promovata in prima liga. Cu o serie incredibila de 16 victorii consecutive pe teren propriu in care au marcat 59 de goluri si au primit doar 13, lidera din Eerste Divisie anunta un spectacol fotbalistic si astazi, prilej cu care vor sarbatorii cu proprii suporteri accederea in Eredivise.

  3. Novak Csaba

    Novak Csaba
    HCM Rm.Valcea-HC Dunarea Braila
    Pont: TG1(52.5)
    Ora de start: 17:15
    Cota: 1.90, Superbet

    Argument: se intalnesc echipa de pe locul 9 cu 7 diferenta de puncte intre cele doua echipe sunt de 5 puncte in favoarea Brailei cu 2 etape ramase de disputat. Valcencele mai spera intr-o minune sa prinda play-offul,dar nici Dunarenii nu vor sa tremure in ultima etapa cand vor intalni acasa pe CSM meciul pe care probabil vor pierde si sa tremure de celelalte rezultate ale contracandidatelor. Prevad un meci echilibrat si tacticizat.

  4. Iulian Cristea

    Cristea Ion Iulian
    Monaco – St Etienne
    03 Apr 2015, 21:30
    Pont: X pauza
    Cota: 1.96 (Unibet)

    Asta seara pe Stade Louis II, Monaco va intalni Saint Etienne, un meci ce poate fi catalogat drept derby-ul etapei. Cele doua formatii sunt vecine de clasament si duc o lupta directa atat pentru singura pozitie care duce in Europa League cat si pentru un loc pe podium. Formatia din Principat, una de altfel pragmatica, nu a primit gol pe propriul teren de sapte etape, perioada in care a remizat de trei ori. De cealalta parte, pentru Saint Etienne se intrezareste o deplasare grea, fiind macinata de numeroase probleme de efectiv: Cohade, Pogba, Hamouma si Sall sunt accidentati, iar Gradel (golgheterul echipei) si Clement suspendati. Pentru Saint Etienne urmeaza miercuri o deplasare importanta la PSG pentru semifinala Cupei Frantei, iar in atare conditii nu m-ar mira sa asistam la un meci economicos din partea celor doua echipe, si pauza sa le gaseasca la egalitate.

  5. Tomniuc Claudiu Florin

    Tomniuc Claudiu Florin
    Kapfenberg-Mattersburg
    Pont:GG3+
    Ora de start:21:30
    Cota:2,10(PublicBet)

    Liderul ligii secunde din Austria se deplaseaza la Kapfenberg.Ma astept la un meci spectaculos,cu goluri de ambele parti.Oaspetii nu au probleme in a marca in deplasare,reusind sa inscrie cel putin un gol in ultimele 9 meciuri jucate in deplasare.Gazdele au un joc foarte bun acasa,inscriu regulat 2,3 goluri pe teren propriu.Merge lejer un over 2,5,dar fiind cota mai mica la acest pronostic am ales gg3+.

  6. Prodanescu Raul

    Prodanescu Raul

    Meci: Derby – Watford (Championship)

    Pont: TG3+

    Ora de start: 21:45

    Cota: 1.80 Bookmaker: BetCafeArena

    Ultimele 6 din cele 7 intalniri directe s-au incheiat cu un minim de 3gouri deci este foarte posibil ca si aceasta intalnire sa fie bogata in goluri.

    Trebuie sa tinem cont si de faptul ca ambele echipe sunt implicate in promovarea in Premier Leagur, Watford la 1punct distanta de primul loc iar Derby trebuie sa lupte pentru pastrarea locului ce ii asigura prezanta in Play off.

    Nu trebuie neglijat nici faptul ca ca cele 2 echipe se gasesc in primele 4 echipe cu cea mai buna ofensiva din Championship 69-78 goluri marcate.

    Succes.

  7. Andrei

    Andrei
    Meci : Helmond – Graafschap
    Pont : 3-5 goluri in meci
    Ora de start : 21:00
    Cota : 1,85 Bookmaker: SuperBet

    Am ales acest meci din campionatul Olandei,divizia secunda,face parte din top 3,ca medie de goluri pe sezon in Europa.Cat despre meci pot spune ca rezultatele din ultimii 2-3 ani,spun totul,in ultimele 5-6 meciuri in campionat,ambele echipe marcheaza si primesc in medie 3 goluri pe meci.Succes !

  8. Vlad Mihaes

    ASA Tg. Mures -CSMS Iasi
    Pont: X prima repriza
    Cota: 2.00
    Ora de start: 18.00
    Publicbet

    Avancronica: Probabil cel mai interesant meci al acestei etape din Liga I se desfasoara in aceasta seara de la ora 18 intre cele mai in forma echipe alr returului. Ambele au o linie de clasament identica in acest retur, cu 16 puncte (5 victorii si un egal de fiecare parte). Ambele echipe primesc foarte putine goluri (ASA – 2 iar CSMS a reusit performanta sa nu primeasca niciun gol in acest retur).
    Tg. Mures are anumite probleme de lot, fundasul Bruno Martins si Gabi Muresan fiind accidentati, iar N’Doye este suspendat pentru acest meci.
    Iasiul este cu totul alta echipa fata de turul campionatului, instalarea lui Nicolo Napoli pe banca echipe moldovene a revigorat aceasta formatie, acestia iesind din subsolul clasamentului si ocupand in acest moment un onorabil loc 9. Antrenorul italian se va putea baza pe aproape tot lotul de care diapune, singurul absent fiind Plãmadã, suspendat.
    Consider ca o sa avem parte de un meci echilibrat, avand in vedere ca si meciul din tur s-a incheiat nedecis (2-2) si tinand cont de forma actuala a celor doua echipe.

  9. hategan vlad

    Hategan Vlad
    Middlesbrough – Wigan
    Pont – ambele echipe marcheaza
    Ora 17.00
    Cota 2.20 Publicbet
    Middlesbrough are 5 victorii in ultimele 6 meciuri acasa, insa doar in doua meciuri nu a primit gol. Wigan joaca f bine in deplasare, ultime 4 meciuri fiind victorii. Probabil ca va fii un meci deschis, amvele echipe luptand in continuare pentru obiective diametral opuse: Middlesbrough e la 1pct de primul loc in Championship, in timp ce Wigan lupta pentru salvarea de la retogradare, fiind la 5pct de primul loc care ii salveaza de la retrogradare.

  10. Gabi Symy

    Gabi Symy
    Dinamo Botosani
    Pont 1 solist
    Cota 1,83 la bet365
    Ora de start: 20:30
    Avancronica:Cred ca Dinamo va lua cele 3 puncte,desi nu se afla in cea mai buna perioada,dar joaca acasa si normal e echipa mai buna pe teren.Botosani nu se descurca foarte bine in deplasare si in precedentul meci cand Dinamo a jucat acasa contra lor,Dinamo a batut scor 1 la 0 plsu ca dinamovistii au nevoie de 3 puncte daca vor o pozitie cat mai sus in clasament.

  11. Ada Mateescu

    Ada Mateescu
    Port Vale – Colchester
    Pont: pauza sau final 1
    Ora 17.00
    Cota: 1.83 Superbet

    Partidele de weekend din ligile engleze se disputa astazi, intr-o dupa-amiaza de vineri, maine fiind o importanta sarbatoare religioasa in Anglia. Dintre partidele din insula, se remarca in League 1 intalnirea dintre Port Vale si Colchester. Doua echipe care se lupta pentru salvarea de la retrogradare, amandoua cu rezultate modeste, insa gazdele au o buna oportunitate sa-si arate superioritatea in fata unui adversar foarte slab afara. Pariul pe care il recomand aici in primul rand, pentru a juca la siguranta este: Port Vale castiga draw no bet la o cota de 1.6.

  12. Raul Rusescu

    Raul Rusescu
    ASA Târgu Mureș-CSMS Iaşi
    Pont: X LA PAUZA
    Ora de start: 18:00
    Cota: 2.00 , Superbet

    Avancronica: In acest duel se intalnesc doua echipe care au obtinut rezultate foarte bune in acest inceput de an. Formatia gazda ocupa locul doi in clasament, la sapte puncte de Steaua, iar echipa oaspete locul noua.In ultimele 5 meciuri de campionat ambele echipe au obtinut 4 victorii si o remiza, fapt care dovedeste ca sunt in forma buna. Parea mea este ca la sfarsitul primei reprize scorul va fi egal.

  13. Adrian Nicolae

    Adrian Nicolae;Dinamo-Botosani;Ora 20:30;Pont 1 solist;Cota 1.95(Superbet). Avancronica:Cu 3 infrangeri consecutive,Dinamo trebuie sa se impuna in acesta seara si sa nu se faca de rusine in fata propiilor suporteri pe teren propiu.Nu cred ca in aceasta seara Dinamo va mai pierde inca un meci acasa dupa ce a fost umilita si de Chiajna.

  14. boboc andi

    Boboc Andi;Istres-Bourg P.;pont 2; cota 2.20 ora 21.oo,public bet.Avancronica:Meci cu miza doar pentru oaspetii acestei intalniri cei de la bourg peronnas care se afla pe locul 3 in acest moment in liga a 3 din franta la doar ultimul care duce la promovarea in liga a 2.I stres se pare ca au doar sanse teoretice sa mai ramana in aceasta liga si cred ca diferenta de valoare dintre cele 2 echipe isi va spune cuvantul si vom asista la o victorie a oaspetilor.

  15. boboc andi

    Boboc Andi;Istres-Bourg P.;pont 2; cota 2.20 ora 21.oo,public bet.Avancronica:Meci cu miza doar pentru oaspetii acestei intalniri cei de la bourg peronnas care se afla pe locul 3 in acest moment in liga a 3 din franta ultimul care duce la promovarea in liga a 2.I stres se pare ca au doar sanse teoretice sa mai ramana in aceasta liga si cred ca diferenta de valoare dintre cele 2 echipe isi va spune cuvantul si vom asista la o victorie a oaspetilor.

  16. Carstea Rafael Ionut

    Carstea Rafael Ionut
    Worcester-Newcastle
    Pont:TP2-177.5 puncte(in meci,se inscriu mai multe puncte decat numarul specificat)
    Ora de start:21:30
    Cota:1.85-Superbet
    Avancronica:Astazi de la ora 21:30 are loc derby-ul campionatului englez la baschet mai precis duelul primelor 2 clasate,Worcester Wolves si Newcastle Eagles.Am ales acest pont pe baza rezultatelor pozitive obtinute de cele 2 combatante in acest campionat,Newcastle fiind cea mai in forma echipa cu numai 2 infrangeri si un joc total ofensiv avand o medie de 98 de puncte marcate pe meci.Astfel intalnindu-se cele mai ofensive echipe ale campionatului nu poate rezulta decat un meci spectaculos cu un mare numar de puncte marcate.

  17. Catalin Magher

    Catalin Magher
    Targu Mures – CSM Iasi
    Egal la pauza
    Ora de start:18h00
    Cota: 2.00, Bet365
    Doua echipe pe val, cu o linie identica in ultimile 7 meciuri. 5 victorii, un egal si o infrangere.
    Echipa din Targul Mures a castigat doar patru din cele 12 meciuri disputate pe teren propriul, de cealalta parte Iasul pierde foarte greu in deplasare.
    Va fi un meci echilibrat cel putin pana la pauza.

  18. Doryan Victor

    Doryan Victor
    Tours-Chateauroux
    Pont:1
    Ora de start:21:00
    Cota:1.85-Publicbet
    Avancronica:Tours are neaparat nevoie de victorie pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare,fiind la 4 puncte de acest lucru.Chateauroux este echipa de pe ultimul loc si este un adversar accesibil pentru Tours in scopul de a obtine cele 3 puncte vitale.Asadar,eu vad o victorie a celor de la Tours.

  19. Andrei Ionut

    Andrei Ionut
    Monaco – St.Etienne
    Pont: 1rX (prima repriza X)
    Ora: 21:30
    Cota: 1.90 (SuperBet)

    Derby pentru Europa League sau pentru titlul ? Aceasta este intrebarea la meciul din aceasta seara dintre AS Monaco si St. Etienne, care se joaca in etapa cu numarul 31 din Ligue 1, campionatul francez de fotbal.

    AS Monaco a intrat fara sa vrea in lupta pentru titlu in Franta si asta datorita parcursului foarte bun pe care l-au avut monegascii in 2015 dar si la sfarsitul anului 2014. Anul acesta, Monaco a pierdut doar un meci meci in campionat, in deplasare cu Guingamp, dar surpriza si mai mare a fost reusita in UEFA Champions League, acolo unde i-a eliminat pe englezii de la Arsenal si s-a calificat in sferturile de finala. Revenind la campionat, AS Monaco ocupa locul 4 in clasament si are sase puncte mai putin decat decat liderul Paris St. Germain. In ultimele trei etape, AS Monaco a reusit sa marcheze cate 3 goluri pe meci si asta fara golgheterii din sezonul trecut, Falcao si Rodriguez.

    St. Etienne trece si ea printr-o perioada foarte buna si putea fi si mai sus in clasament daca nu aveau o cadere de forma la inceputul acestui an. In ultimele trei etape, alb-verzii au reusit trei victorii, iar in doua meciuri nu au primit gol. Singurul adversar al celor de la St. Etienne in lupta pentru Europa League este Bordeaux care in acest moment are de recuperat o diferenta de patru puncte fata de oaspetii din aceasta seara. Cu putin noroc, Etienne ar putea ocupa chiar si un loc de Champions League, insa are in fata patru formatii extrem de puternice din toate punctele de vedere, PSG, Lyon, Marseille si Monaco.

    Toate cele de mai sus fiind spuse, pronosticul meu pentru acest meci este:
    1rX (prima repriza X)

  20. cristian bojan

    Monaco – St Etienne
    03 Apr 2015, 21:30
    Pont: X pauza/1final
    Cota: 4,33(bet365)in 14/29 etape monaco a avut x pauza si cum cred ca azi nu poate sa nu invinga deoarece ii asteapta un sfarsit de sezon greu ,vad un 1 final

Lasa un comentariu