Incepe saptamana patimilor pentru Lucian Bute!

Pugilistul roman Lucian Bute, 35 de ani, a intrat pe ultima suta de metri a pregatirilor pentru marele meci cu britanicul James DeGale, alias ‘Chunky’, meci care se va desfasura week-end-ul viitor la Centre Videotron, Quebec City, Quebec, Canada.
Fost campion mondial la categoria supermijocie in versiunea IBF, Lucian Bute are urisa sansa de a-si recastiga titlul suprem pierdut pe 26 mai 2012 la Nottingham in fata altui britanic, Carl Froch.

Pentru Lucian Bute confruntarea cu puternicul si valorosul James DeGale pare a fi ”meciul vietii”! Cu sase ani mai tanar decat Bute, James DeGale a devenit campion mondial la ”supermijlocie” anul acesta, pe pe 23 mai, la Agganis Arena, Boston, Massachusetts, SUA, cand l-a invins pe americanul Andre Dirrell, la puncte, printr-o decizie unanima. Centura IBF la categoria supermijlocie era vacanata la acea ora, dupa retragerea lui Carl Froch.
bute afis 2
”Sunt linistit. Sunt concentrat la antrenament. E a doua sansa din cariera! Pe prima am avut-o in 2007 si nu am ratat-o. Intentionez sa nu o ratez nici pe a doua, acum, pe 28 noiembrie 2015”, a declarat plin optimism Lucian Bute.
Dupa infrangerea umilitoare in fata lui Carl Froch, prima din cariera de profesionist, o cariera inceputa in 22 noiembrie 2003, romanul s-a mai batut de doar de trei ori. Bute a contabilizat doua succese in fata a doi anonimi, Denis Grachev (in 3 noiembrie 2012) si Andrea Di Luisa (anul acesta, pe 15 august), si o infrangere, in fata lui Jean Pascal (18 ianuarie 2014).
bute 2
James DeGale a debutat la profesionisti pe 28 februarie 2009. A pierdut o singura partida din 22, acum patru ani si jumatate, in fata lui George Groves, omul care i-a pus mari probleme lui Carl Froch pe 23 noiembrie 2013, cand doar arbitrul de ring l-a salvat pe campionul mondial de la o infrangere surprinzatoare.
DeGale e numarul 1 in Marea Britanie la ”supermijlocie”. A castigat de-a lungul carierei centurile WBC Silver, WBA International, titlul Commonwealth-ului si pe cel european.
Meciul dintre Lucian Bute si James DeGale e programat pe 28 noiembrie.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu