Incepe SuperLiga turca, mai tare ca niciodata! Van Persie, Nani și Mario Gomez, gata de start!

SuperLiga turcă chiar a devenit o… superligă! Cu transferurile efectuate în această vară, campionatul turc a devenit unul extrem de interesant, dovadă stând și prețurile de televizare pe care le încasează Liga. Astfel, SuperLiga este cotată în prezent la peste 300 de milioane de euro, asta în condițiile în care meciurile sale nu sunt preluate și difuzate în Europa, ci, mai ales, pe plan local. Însă nebunia și fanatismul fanilor sunt binecunoscute, iar inspirația patronilor și conducătorilor face ca această întrecere să fie una dintre cele mai apreciate de pe continent.

Superliga

Inspirație se poate numi și transferul lui Robin van Persie la Fenerbahce. Starul olandez este extrem de apreciat, iar Fener dă și o lovitură de imagine, dovadă stând faptul că fostul jucător are mai mulți follow-eri pe Twitter decât clubul la care tocmai a ajuns. Și da, e adevărat că se bagă mulți bani în fotbalul turc, însă există câteva detalii care merită precizate. Marile lovituri ale verii, spre exemplu transferurile de răsunet ale lui van Persie și Nani la Fener, al lui Mario Gomez la Besiktas (împrumut), al lui Samuel Eto’o la nou-promovata Antalyaspor sau al lui Lucas Podolski la Galatasaray au costat sume nu foarte mari, cel puțin nu mult mai mari decât mutările făcute în ultimii ani. Însă salariile sunt cele care au motivat starurile să facă acest pas. Totuși, campionatul turc are câteva beneficii fiscale, iar super-puterile întrecerii nu cheltuie mai mult decât formațiile de la care i-au adus, ci mai puțin!

Echipa Cota Echipa Cota
Fenerbahce 2 Genclerbirligi 101
Galatasaray 2.75 Konyaspor 101
Besiktas 9 Antalyaspor 101
Trabzonspor 17 Eskisehirspor 201
Bursaspor 21 Kayserispor 201
Basaksehir 41 Sivasspor 201
Kasimpasa 51 Akhisar 251
Mersin 67 Rizespor 251
Gaziantepspor 101 Osmanlispor 501

Oricum, se pare că Fenerbahce este marea favorită a noului sezon, cel puțin în opinia bookmakerilor. Casele de pariuri oferă o cotă de 2 pentru ca Fener să câștige campionatul. Totuși, se pare că va fi o luptă în doi, pentru că singura cotație apropiată e cea a Galatei, 2.75. Urmează, la mare distanță, Besiktas, Trabzon și restul lumii.

Superliga

Mai trebuie spus și că Fenerbahce are un nou antrenor, în persoana lui Vitor Pereira, care l-a înlocuit pe Ismail Kartal, cel care demisionase în luna mai. Pereira a plecat de la Olympiacos, cu care câștigase cupa și campionatul în Grecia, în urma unui conflict cu proprietarul clubului. Besiktas l-a înlocuit pe Slaven Bilic cu Senol Gunes, antrenorul care a calificat Turcia la Campionatul Mondial din 2002 până în semifinale. Trabzon are și ea un nou antrenor, nimeni altul decât georgianul Shota Arveladze.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu