Incepi sezonul din Serie A cu pariuri speciale la cote MARI! Juventus are 4.00 sa castige titlul la diferenta de 10+ puncte

Pe 24 august incepe noul sezon din Serie A, iar agentiile online ies la rampa cu oferte de pariere interesante, pentru prima etapa a campionatului. La Fortuna puteti miza pe o serie de cote mari din rubrica „Fotbal Speciale”, iar site-ul nostru va prezinta o serie dintre aceste selectii.

Spre exemplu, puteti paria online ca portughezul Cristiano Ronaldo va inscrie 26 sau mai multe goluri, la o cota de 1.85. Golgheterul de la Juventus are toate sansele sa atinga aceasta borna, avand in vedere ca el executa fazele fixe pentru „zebre”. Tot pe efortuna.ro puteti paria pe golurile marcate de polonezul Piatek (AC Milan), dar si punctele unor echipe de top.

Napoli are cota 1.50 sa obtina cel putin 79 de puncte dupa 38 de etape, iar AS Roma are cota 2.05 pentru cel putin 68 de puncte acumulate. Totodata, Juventus are cota 3.00 sa inscrie 100 de goluri in toate competitiile, pe parcursul intregii stagiuni! Lista completa, mai jos:

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu