Incursiune in alte campionate: Nordicii si ultimele etape din Turcia!

minge campionate fotbal rayo campionateUsor, usor, pe masura ce marile intreceri interne ale Europei se vor incheia, atentia pariorilor indragostiti de fotbal se va indrepta catre alte competitii.  In prim plan vor fi campionatele nordice, dar si intrecerile continentale, precum Copa America. Pana una, alta insa, pentru inca 2-3 saptamani vom mai avea o oferta destul de consistenta pe fotbal.

Ponturi din alte campionate – Norvegia

In prima liga a Norvegiei, astazi sunt programate 6 din partidele etapei a 8-a. Aalesund joaca acasa cu Sarpsborg. Desi a pornit stagiunea ceva mai slab decat rivala din acest duel, Aalesund are prima sansa la victorie. Poate si pentru ca in fata propriilor fani, Aalesund are doar 3 infrangeri in ultimele 15 partide de campionat.

Stabaek, echipa pregatita de Bob Bradley, fostul antrenorul al nationalei SUA, joaca pe teren propriu cu Sandefjord. Dupa o stagiune precedenta terminata pe o pozitie din zona mediana a clasamentului, Stabaek a pornit ca din pusca in acest campionat, iar cu o victorie astazi, o poate egala la puncte pe Rosenborg, prima clasata.

Aalesund – Sarpsborg, 1 cu handicap 0 @ 1.50
Aaalesund – Sarpsborg, Aalesund marcheaza in repr. 1 @ 1.50
Stabaek – Sandefjord, 1 cu handicap 0 @ 1.30
Start – Bodo, ambele marcheaza @ 1.53

Ponturi din alte campionate – Turcia

In Turcia o vedem astazi la treaba pe Fenerbahce. Formatia din Istanbul primeste vizita ultimei clasate Erciyesspor. Cu 3 puncte cucerite, Fener se apropie din nou la un singur punct de liderul Galatasaray.

Tot astazi avem partida dintre Trabzonspor si Bursaspor. Ambele tintesc ocuparea unui loc in top 4, insa o remiza in jocul direct, nu le ajuta deloc. Putem asista la un meci deschis, cu modificari ale tabelei de mabele parti.

Fenerbahce – Erciyesspor, 2-4 goluri @ 1.55
Trabzon – Bursa, ambele marcheaza @ 1.50

Alte ponturi:
Olanda u17 – Italia u17, x2 @ 1.50
Jablonec – Mlada, ambele marcheaza @ 1.75
Radnik – Sarajevo, 2-3 goluri in meci @ 2.00


 

Tenis, Roma Masters: Cuplul “F&C” ne da ponturile zilei


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu