Indian Wells 2017: Datele turneului si principalii favoriti!

BNP Paribas Open (sau Indian Wells) este primul turneu de Masters 1000 din acest sezon. Competitia din California  se va disputa intre 6 si 19 martie, iar meciurile de pe tablourile de simplu masculin si feminin vor putea fi urmarite in direct pe programele DigiSport. 


Indian Wells – Simplu masculin

BNP Paribas Open este competitia care deschide sezonul pentru turneele ATP World Tour Masters 1000. In 2017, principalii favoriti de pe tabloul masculin sunt Andy Murray (numarul 1 mondial) si Novak Djokovic (numarul 2 mondial). Roger Federer, campionul de la Australian Open, este doar favorit 10 la acest turneu, acesta fiind clasat pe pozitia a 16-a la startul acestui sezon.

Cele mai multe titluri de categorie Masters 1000, castigate din 2008 si pana in prezent, sunt prezente in vitrina lui Novak Djokovic (28), acesta fiind urmat de Rafael Nadal (19), Andy Murray (14 ATP) si Roger Federer (10). Cei 4 au castigat 88% din turneele Masters 1000, disputate din 2008 si pana in prezent.

indianwells2012

La Indian Wells, Novak Djokovic este jucatorul care a dominat in ultimii ani, fiind campionul ultimelor 3 editii. Acesta se afla pe primul loc si la numarul de turnee castigate la aceasta competitie, 5, dar si la numarul de finale jucate, 6 la numar, fiind la egalitate cu Roger Federer. Cei doi detin si recordul celor mai multe titluri castigate consecutiv (3), dar si al celor mai multe finale consecutive (3). Elvetianul are cele mai multe victorii obtinute la BNP Paribas Open (52), cele mai multe meciuri jucate (62) si cea mai lunga serie de victorii consecutive (18).


Citeste si:

Indian Wells – Simplu feminin

Principala stire pentru fanii tenisului din Romania este revenirea pe teren a Simonei Halep, cea care nu a mai jucat dupa turneul de la St. Petersburg, acolo unde a fost nevoita sa se retraga inaintea meciului din sferturile de finala.

La aceasta editie, principalele favorite sunt Serena Williams (1 WTA) si Angelique Kerber (2 WTA). Simona Halep ocupa in aceste momente pozitia 4 in clasamentul ATP, aceasta fiind si cap de serie numarul 4 la aceasta competitie.

indian-wells-2015-simona-halep-trofeu-sed-foto-1

Spre deosebire de comeptitia masculina, aici avem nu mai putin de 9 jucatoare care au acelasi numar de titluri obtinute la Indian Wells, 2 la numar. Acestea sunt Martina Navratilova, Mary Joe Fernandez, Steffi Graf, Lindsay Davenport, Serena Williams, Kim Clijsters, Daniela Hantuchová, Maria Sharapova si Victoria Azarenka.

Azarenka este campioana en-titre a turneului din California, insa aceasta nu va putea sa isi apere titlul cucerit in 2016, fiind absenta din circuitul WTA din cauza sarcinii. Simona Halep are si ea un titlu cucerit la BNP Paribas Open, in 2015, atunci cand a trecut in ultimul act de Jelena Jankovic, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4.


Sursa foto: www.bnpparibasopen.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu