S-a tras la sorti tabloul feminin de la Indian Wells: Cirstea – Niculescu in primul tur!

Jucatoarele din circuitul WTA si-au aflat adversarele din primele tururi ale turneului de la Indian Wells. Mai jos va prezentam partidele romancelor, dar si posibilele adversare din fazele avansate ale competitiei. 


Adversara accesibila pentru Simona

Fosta campioana de la Indian Wells va reveni pe teren dupa retragerea de la St. Petersburg. Aceasta este cap de serie numarul 4 si va juca direct in turul secund, acolo unde va intalni castigatoarea partidei dintre Alison Riske (39 WTA) si Donna Vekic (86 WTA). In fata lui Alison, Simona a castigat singura intalnire directa, disputata in 2015, pe zgura de la Roma, acolo unde s-a impus cu scorul de 6-3, 6-0. Situatia este identica si in fata Donnei Vekic, in fata careia s-a impus in singura intalnire directa, disputata in 2013, la US Open, scor 6-2, 6-1.


Citeste si:

Cirstea si Niculescu, adversare in primul tur

Primul tur al tabloului feminin ne propune duelul dintre Sorana Cirstea si Monica Niculescu. Cele doua se afla la a 7-a intalnire directa, Monica fiind la conducere la acest capitol, cu scorul de 4 la 2. Ultimul duel a avut loc in 2010, pe hard-ul Masters-ului canadian, acolo unde Monica s-a impus cu un dublu 6-3.

Invingatoarea din aceasta partida o va intalni in turul secund pe Timea Bacsinszky, cap de serie numarul 15. Monica o conduce pe sportiva din Elvetia cu scorul de 4-3 la intalnirile directe, in timp ce Sorana s-ar afla la prima intalnire directa cu aceasta.


Meciurile de la WTA Indian Wells se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Misiune posibila pentru Irina Begu

Cap de serie numarul 29 la Indian Wells, Irina este calificata direct in turul secund, acolo unde va intalni castigatoarea partidei dintre Louisa Chirico (65 WTA) si o sportiva venita din calificari. Begu s-ar afla la prima intalnire directa cu jucatoarea din Statele Unite.

In timp ce Simona, Irina, Monica si Sorana si-au aflat adversarele de pe tabloul principal, Patricia Tig si Ana Bogdan joaca in calificari. Patricia s-a impus lejer in primul tur, 6-0, 6-2 in fata lui Shuko Aoyama (212 WTA), in timp ce Ana va juca in fata lui Nao Hibino (81 WTA). In turul secund al calificarilor, Tig o va intalni pe castigatoarea partidei dintre Julia Boserup (97 WTA) si Asia Muhammad (133 WTA).


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Sursa foto: mootennis.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu