INFO » Unde vedem la TV meciurile echipelor romanesti din cupele europene + PROGRAM & COTE

transmisiuni live

Doar doua zile ne mai despart de primul meci al echipelor noastre in aceasta saptamana in Europa, iar aici facem referire, desigur, la partida de marti, dintre FCSB si Viktoria Plzen. Cu siguranta, insa, ca saptamana ce va veni va fi una plina de evenimente, mai ales pentru noi, pariorii, care, pe langa faptul ca vom sta cu sufletul la gura la cele cinci meciuri ale echipelor din Romania, vom beneficia de o oferta fotbalistica extrem de bogata.


Marti, 20:30: FCSB – Viktoria Plzen (Pro TV)
Cote Unibet: 2.40  3.10  3.00La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Marti  seara, pe “Arena Nationala”, “ros-albastrii” ne vor onora debutand pentru Romania in aceasta saptamana europeana. Favoriti la casele de pariuri, elevii lui Nicolae Dica vor incerca sa obtina un rezultat cat mai bun in perspectiva returului din Cehia, intrucat, chiar si in conditiile in care evolutiile FCSB-ului au lasat de dorit in acest start de sezon, Viktoria Plzen este un adversar abordabil.


Miercuri, 21:00: Viitorul – APOEL (TVR)
Cote Unibet: 2.55  3.10  2.80La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Seara de miercuri ne va aduce un alt meci de Champions League in Romania, de data aceasta al debutantei Viitorul Constanta. Campioana en-tire a Ligii 1 se afla intr-o situatie similara cu cea a FCSB-ului, in contextul in care va intalni un adversar la fel de abordabil, insa returul de la Nicosia se va dovedi a fi unul infernal daca baietii lui Hagi nu vor reusi sa obtina un rezultat pozitiv pe teren propriu.


Joi, 20:30: Astra – Oleksandriya (Digi Sport)
Cote Unibet: 2.15  3.30  3.40La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Sortii au fost favorabili trupei lui Edi Iordanescu in turul 3 preliminar al UEFA Europa League. Intalnind-o pe modesta Oleksandriya, giurgiuvenii primesc o cota excelenta pentru a se impune pe teren propriu, in conditiile in care, nu numai ca numele adversarului nu spune aproape nimic, insa startul acestuia in campionatul Ucrainei este unul dezamagitor: 0 goluri marcate in cele doua etape disputate pana la momentul actual.


Joi, 20:30: Dinamo –  Ath. Bilbao (TVR)
Cote Unibet: 4.50  3.40  1.80La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

E sarbatoare in randul “alb-rosilor”! Dupa cinci ani de pauza, Dinamo Bucuresti revine in competitiile europene, insa fara prea multe sanse de izbanda. Sortii le-au scos in cale “cainilor” unul dintre cei mai puternici adversari posibili, Athletic Bilbao, insa, chiar si asa, baietii lui Cosmin Contra nu se tem de basci. Cu un public senzational in spate, dinamovistii sunt convinsi ca ar putea obtine un rezultat pozitiv in fata lui Aduriz & Co. pe “Arena Nationala”.


Joi, 21:00 CSU Craiova – AC Milan (?)
Cote Unibet: 14.00  5.25  1.25La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!

Unii ar spune noroc, altii ghinion. Cert este ca CSU Craiova va intalni joi seara, la Severin, de departe cel mai puternic adversar posibil: marele AC Milan. Intr-o totala reconstructie si in plina campanie de transferuri, “rossonerii”  se afla in procesul de renastere sub simbolul investitorilor chinezi. Partea proasta este ca, deocamdata, nicio televiziune nu s-a ridicat la pretentiile financiare ale oltenilor. Asadar, exista sanse ca partida de la Severin sa nu fie televizata, din pacate, in Romania.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu