INFOGRAFIC: Cele mai mari salarii din lume la fotbal vs. topul salariilor din Liga 1

INFOGRAFIC: Cele mai mari salarii din lume la fotbal vs. topul salariilor din Liga 1

Odată cu deschiderea din Orientul Mijlociu și din America de Nord salariile din fotbal au ajuns la cote amețitoare, chiar dacă fotbaliștii de top nu se pot plânge că au suferit vreodată când a venit vorba de cifrele din conturi. Betano a analizat salariile momentului în sportul rege și vom vedea mai jos cum arată topul cinci în lume, dar și cine sunt fotbaliștii din Liga 1 cu cele mai generoase salarii.

Cristiano Ronaldo (39 ani) – 238.29 de milioane de euro

La cei 39 de ani ai săi, atacantul portughez Cristiano Ronaldo trăiește o a doua tinerețe la Al Nassr, în Arabia Saudită.

Chiar dacă nu se poate lăuda cu victoriile și trofeele cucerite în fotbalul european, Ronaldo nu are motive să se plângă atunci când numără încasările din cont.

În momentul trecerii la Al Nassr, Cristiano Ronaldo a semnat cel mai mare contract din punct de vedere financiar pentru un fotbalist. Bani pe care Ronaldo va avea tot timpul din lume să-i cheltuie lipsit de griji atunci când va decide să agațe ghetele în cui.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Lionel Messi (36 ani) – 124.37 de milioane de euro

Argentinianul Lionel Messi a refuzat o eventuală trecere în fotbalul din zona arabă și a ales să continue peste ocean, în campionatul profesionist nord-american de fotbal.

Ajuns și el la frumoasa vârstă de 36 de ani, Lionel Messi este remunerat de Inter Miami cu aproape 125 de milioane de euro pe an.

Sosirea lui Messi la clubul din Florida a dus la creșterea cotei fotbalului american și aici chiar ne referim la soccer, pentru a nu exista confuzii nedorite.

Neymar (32 ani) – 98.80 de milioane de euro

Nu puțini au fost cei care s-au arătat surprinși de transferul lui Neymar de la PSG la Al Hilal în vara anului 2023, dar brazilianul știa unde merge și mai ales de ce. Și dacă vă gândeați la trofeele din fotbalul asiatic, ar fi bine să vă mai gândiți o dată.

Trei meciuri în campionatul saudit, alte două meciuri în Liga Campionilor Asiei, un gol marcat și alte două pase decisive. Astfel se rezumă aventura lui Neymar la Al Hilal până acum, brazilianul având de partea lui alibiul unei accidentări care l-a scos din circuit devreme în sezonul 2023/24.

Karim Benzema (36 ani) – 97.64 de milioane de euro

Un alt mare jucător care a ales să pună umărul la dezvoltarea fotbalului saudit este francezul Karim Benzema. Ademenit de Al Ittihard cu aproape 100 de milioane de euro, fostul câștigător al Balonului de Aur a jucat considerabil mai mult decât Neymar și a încheiat sezonul cu 9 goluri în campionat.

Kylian Mbappe (25 ani) – 75 de milioane de euro

Internaționalul francez Kylian Mbappe a făcut peste vară obiectul mult așteptatului transfer la Real Madrid. E mult spus transfer, pentru că francezul a lăsat-o pe Paris Saint-Germain pentru a semna cu echipa favorită din copilărie liber de contract.

Poate că salariul lui Mbappe nu se compară cu cele prezentate anterior, dar nici cu prima de instalare încasată de francez nu se pot lăuda mulți.

Plus că Mbappe este singurul fotbalist din top 5 salarii care are sub 30 de ani, ceea ce înseamnă un potențial uriaș de a ajunge la cifrele lui Ronaldo în viitorul nu foarte îndepărtat.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Topul salariilor din Liga 1

Când vine vorba de fotbalul românesc salariile din Liga 1 sunt de ordinul sutelor de mii, în cele mai fericite cazuri.

Revenit în campionatul intern la FCSB, fostul căpitan al naționalei Vlad Chiricheș primește de la FCSB un salariu de 360.000 de euro pe an.

Acesta este urmat de alți doi coechipieri, Darius Olaru (300.000 de euro) și de nou-venitul William Baeten (240.000 de euro).

Tot 240.000 de euro primesc Albion Rrahmani de la Rapid și Panagiotis Tachtsidis de la CFR Cluj

Topul cinci e completat de Alexandru Mitriță plătit de Universitatea Craiova cu 216.000 de euro și Kader Keita, jucător care încasează 204.000 de euro salariu de la CFR Cluj.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu