Ins. Feroe – Romania: Cine inscrie diseara? „Ghinionistul” Keseru creditat cu cele mai mari sanse de NetBet!

Calculele sunt simple in ceea ce o priveste pe Romania. Nationala noastra are un punct avans fata de Ungaria inaintea ultimului meci al preliminariilor, iar cu o victorie in Feroe se califica la Euro 2016, fara a a mai astepta rezultatul maghiarilor in Grecia. 

La prima vedere, toate aceste calcule par destule de simple, insa cand ne uitam la selectionata tricolora si vedem ca nu prea avem cu cine s-o bagam in ate ne cam sperie partida de la Torshavn.


 

BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Nu ar trebui sa ne sperie intr-adevar, totusi vorbim de Feroe si de niste contabili, agenti bancari, pescari….. +  un fotbalist, fara a avea nimic in special cu meseriile oamenilor, dat totusi acesti baieti au reusit sa invinga Grecia de 2 ori, lucru pe care noi nu l-am facut, au inscris la Budapesta, lucru pe care noi nu l-am facut si au dat gol in fiecare partida jucata acasa in aceste prelminarii, mai putin in cea cu Ungaria, maghiarii castigand la Torshavn cu 1 la 0.

Au aparut in aceste zile zvonuri cum ca Budescu si Andone vor intra in locul lui Sanmartean si neinspiratului Keseru, insa poate fi acesta atacul de care Romania are nevoie ? Ar fi fost mai bun un Alibec in locul lui Andone, in conditiile in care Alibec are o perioada buna, iar Florin joaca in Segunda Division la Cordoba, o echipa modesta ? Intr-adevar Florin, a fost implicat in faza din care Romania a egalat Finlanda, insa haideti sa vedem cata incredere au bookmakerii NetBet in calitatile atacantului roman 😉


 

2.35 este cota oferita de bookmakerii Netbet pentru un eventual gol inscris de Andone la Torshavn, in timp ce rezerva Keseru, din cate se aude, para a avea cel mai mult credit din partea celor de la NetBet, pentru o reusita pe gazonul artificial din Feroe.

Si „Motanul” Stancu ne poate aduce ceva bani in cont daca mizam pe o reusita a acestuia in Feroe. 2.30 este cota oferita de NetBet pentru un gol marcat de „motan” in poarta „pescarilor” din Feroe.

O „baga-n ate” Budescu dintr- lovitura libera ? Daca da, si pariem pe el, profitul nostru va fi mai mare de 2.50 ori.

Pentru Feroe este creditat cu cele mai mari sanse de a inscrie, vedeta echipei, Holst. Acesta primeste o cota de 7.50 din partea bookmakerrilor NetBet, pentru un eventual gol inscris in poarta Romaniei.


 

Screenshot_1

Ins. Feroe – Romania: Ne calificam!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu