Ins. Feroe – Romania: Schimbari majore in lotul „tricolorilor” – Budescu & Andone in, Sanmartean & Keseru out!

Ins. Feroe – Romania: Schimbari majore in lotul „tricolorilor” – Budescu & Andone in, Sanmartean & Keseru out!

Dupa ce Romania a terminat la egalitate cu Finlanda (1-1) pe Arena Nationala, golul reusit de Hoban in prelungiri facand ca „tricolorii” sa pastreze  în continuare sanse mari de calificare directa la Euro 2016, selectionerul Anghel Iordanescu este hotarat din cate se pare, sa faca mai multe schimbari in primul 11 al echipei de start pentru a ataca victoria in Feroe, si implicit calificarea directa la turneul final din Franţa.

Din cate se pare, generalul care nu mai castiga nicio batalie pe campul de lupta numit EURO 2016 – preliminarii, va face 4 schimbari în primul 11 pentru meciul din Feroe. Astfel, in banda dreapta a defensivei va apărea Matel, in locul lui Papp, in timp ce de la mijlocul terenului Sanmartean va fi scos, in fata defensivei Hoban – autorul golului egalizator cu Finlanda – va face pereche cu Pintilii.


BONUS pana la 200 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


Trioul care va susţine unicul atacant va suferi si el modificări fată de partida cu Finlanda. Daca Torje va ramane în banda dreapta, din cate se pare, Bogdan Stancu va fi mutat în flancul stang, in timp ce mijlocaş central ofensiv va fi Constantin Budescu. Dupa ce a exasperat o tara-ntreaga cu ratarile in meciul cu Finlanda, Keseru va lua şi el loc pe banca de rezerve, iar titular in atac va fi Florin Andone, iar Alibec, cel care nu a prins foaia de joc la meciul de ieri, va fi rezerva.

Echipa Romaniei din meciul cu Finlanda : Tatarusanu – Papp, Chiriches, Grigore, Rat – Hoban, Sanmartean – Torje, Stancu, Chipciu – Keseru.

Echipa probabila a Romaniei pentru meciul cu Insulele Feroe : Tatarusanu – Matel, Chiriches, Grigore, Rat – Hoban, Pintilii – Torje, Budescu, Stancu – Fl. Andone.


Preliminarii EURO 2016: Toate partidele zilei analizate de Pariuri 1X2!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu