Interviu cu Doru Craciun: La rece, dupa castigarea Campionatului de Pariere Live, Bucuresti 2017 »» ”Am stat si in cantonament inainte de competitie!”

Doru Craciun, un nume de referinta in comunitatea pariorilor din Romania si mai nou, Doru Craciun, proaspat castigator al Campionatului Unibet de Pariere Live – Bucuresti 2017! Dupa aceasta extraordinara performanta bifata de tipsterul pariuri1x2.ro, Doru nu s-a oprit din interviuri. Totusi, primul care i-a pus microfonul in fata campionului a fost chiar colegul de redactie, Pirvan Sabin. In cateva intrebari, Doru ne-a dezvaluit experienta traita. 

Felicitari, Doru! Cum te simti după această excelentă performanță?

Implinit si multumit de ce am realizat. Mereu alerg dupa perfectiune. Uneori acest lucru se poate transforma intr-un defect.  Mi-am dorit sa castig, am pariat pe mine si nu m-am inselat. Nu m-a interesat decat locul 1. L-am vanat si l-am obtinut. Repet. Simt o implinire enorma.

Cum s-a desfășurat concursul, care au fost regulile și premiile. Care este atmosfera unui astfel de campionat?

La start am fost 14 participanti. Fiecare dintre noi am primit cate 100 de unitati. A trebuit sa facem minim 30 de pariuri pe durata celor patru ore de concurs. Cine a avut mai multe unitati dupa timpul alocat, a castigat. As fi ipocrit sa spun ca nu au contat banii pentru mine, dar nu m-am gandit nici macar un moment la suma oferita invigatorului, 15.000 de lei.  Erau orgolii mari puse in joc.  Am citit asta in privirile celorlalti competitori.  A fost si o batalie la nivel psihologic. Eu sunt obisnuit cu asta. Chiar a fost o atmosfera de o competitie la nivel inalt, la fel ca si evolutia mea (zambeste).

Adversarii au fost de calibru, dar i-ai doborât pe toți în cele din urmă. Pe cine ai depășit, ce nume ai remarca?

Aici am un mare defect. De regula nu prea obisnuiesc sa urmaresc ce fac oamenii care ofera ponturi. Nu o sa folosesc cuvantul tipster. Stii de ce. Oricum, mi-a facut mare placere sa-i cunosc. Posibil sa se lege si prietenii.

Ai avut un start în forță?

Am avut o strategie bine pusa la punct. Stiam ca pe final se va face diferenta. Eu in primele minute mi-am facut cele 30 de pariuri obligatorii cu mize foarte mici. Era foarte important ca in ultima ora sa intru cu suma de la care am plecat. Daca aveai 120 de unitati sau 90 conta mai putin. Castigatorul urma sa  se decida in ultimele pariuri, iar eu am un principiu de baza in viata: totul sau nimic, cale de mijloc nu exista! Si oricum, despre locul 2, 3 sau 5 mereu se va vorbi putin, indiferent de sport sau concurs. Doar locul 1 conteaza. Mi-am scos luneta si am tintit cele doua pariuri. Am riscat si am castigat. Pare simplu, nu? Dar nu a fost.

Care au fost pronosticurile care te-au încurcat, pe ce meciuri și pariuri ai realizat cel mai mare profit?

Pfff! Congo, daca iti vine sa crezi! Daca ar fi castigat la baschet contra celor din Maroc poate desfaceam sampania putin mai repede. Am inceput sa pariez pe ei cand aveau cota 4 la victorie. Aveam un  mare avantaj. Puteam sa vad meciul LIVE pe platforma UNIBET. In ultimele 90 de secunde, Congo s-a distantat la 5 puncte si avea posesia. Au urmat 7 libere ratate de echipa pe care pariasem, Maroc a egalat, iar meciul s-a dus in repriza de prelungire. Deznodamantul a fost tragic. Congo mi-a luat multe fise din cont….

Clasamentul dupa prima runda – Top 4, dar inca nu suficient de sus pentru Doru

Care a fost momentul de cotitură?

Intrasem in ultima jumatate de ora. Stiam ca e momentul in care trebuie sa apas pe pedala de acceleratie.  Mi-am adus aminte si de filmul „Rounders” cu Matt Damon. Am ras calm, mi-am dat seama ca pot stapani masa, o mentalitate de multe ori folosita in poker. Nu m-am abatut de la strategia initiala si au urmat cele doua pariuri care mi-au adus victoria. Doua cote de 1.80 pe care am investit tot ce aveam. Stiam si ca unii jucatori vor prefera sa nu riste si sa astepte greseala adversarului.  V-am spus. A fost si un joc psihologic.

Ești pregătit să repeți experiența, de această dată bazându-te și pe ochelari?

Se poate si maine? Acum trebuie sa recunosc, am stat si in cantonament inainte de competitie. Petrecerea a durat pana spre dimineata. A fost un antrenament bun se pare (zambeste) Ochelarii? Pai dupa primele doua ore nu vedeam nici macar tableta de pe care jucam. A fost groaznic, dar mai conteaza?

Nu te întrebăm ce vei face cu banii, ci daca faci o cinste?

Am de indeplinit o promisiune si apoi vine si cinstea. Eu nu am jucat doar pentru mine, am jucat si pentru niste copii pe care abia astept sa-i revad. Si ce vesti bune am sa le dau! Ar trebuie sa le fac cinste si celor 30.000 de urmaritori de pe facebook care m-au sustinut in diferite moduri. Cred ca se lasa cu petrecere mare.

And the winner is 🙂

Cu Doru Craciun si ponturile sale de top va reintalniti curand. Ponturile zilei sunt deja prezente pe site-ul pariuri1x2.ro, iar noi variante sunt in pregatire, atat pentru cele doua emisiuni saptamanale FACI PARIU (marti si joi, Look TV, ora 23:00), cat si pentru pastila de pe canalul de youtube pariuri1x2.ro. Totul, pentru o singura idee: TOATA LUMEA LA CASIERIEEEE!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 10 3


Lasa un comentariu