SUPER BILET, SUPER CASTIG!!! A intrat pe Pariuri1x2.ro si a dat o MEGA LOVITURA!!!

sisteme de pariere

Un bilet spectaculos, cu un castig pe masura, a fost jucat luni de unul dintre urmaritorii site-ului www.pariuri1x2.ro. Mai jos va prezentam respectivul tichet, dar si evenimentele inspirate de redactorii nostri. 


Castig de peste 6000 RON

Cota totala a biletului pariat de urmaritorul site-ului nostru a fost de 234.03, o cota care i-a adus un castig fabulos, nu mai putin de 6018.66 RON.

Evenimentele prezente pe tichet au fost inspirate din avancronicile realizate de redactorii site-ului nostru pentru ziua de luni, una in care pronosticurile castigatoare au fost la ordinea zilei.


Citeste si:

Tenis si fotbal

Biletul fericitului castigator a fost compus din evenimente din fotbal, dar si tenis, majoritatea fiind prezente si pe site-ul nostru.

Printre cele mai importante cote aflate pe tichet se numara victoria FCSB-ului in fata Astrei, pariu cotat cu 1.80, dar si setul castigat de Grigor Dimitrov in fata lui Philipp Kohlschreiber (1.80), precum si victoria lui CSMS Iasi in fata celor de la Pandurii (1.65).

Nu mai putin de 12 evenimente au fost prezente pe respectivul bilet, cea mai scazuta cota fiind cea a pariului „Garcia-Lopez castiga minim un set in fata lui Marius Copil”, 1.35.

Acesta este biletul jucat de respectivul parior:

Untitled

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu