Investigatie la sediile cluburilor de top din Belgia! Exista suspiciuni de trucare de meciuri

Miercuri, politia belgiana a efectuat mai multe raiduri la cluburi de fotbal importante din Belgia, precum si la locuintele unor oficiali din prima liga. Autoritatile au retinut cateva persoane si le-au interogat cu privire la fraude financiare si posibile aranjamente de meciuri.

Nu mai putin de 44 de cautari au fost efectuate, conform informatiilor oferite de procurori. In timp ce sediurile cluburilor de fotbal erau investigate, politistii au descins si in 13 locuinte din Franta, Luxemburg, Cipru, Muntenegru, Serbia si Macedonia. Rezidentii acestor locuinte erau persoane care au intermediat transferuri in prima liga belgiana in ultimii ani. Nu au fost numiti acuzatii, dar televiziunile VRT si RTBF au anuntat ca sunt implicate in ancheta echipe precum Anderlecht, Club Brugge si Standard Liege – cele mai bune din tara! La Standard este legitimat si mijlocasul roman Razvan Marin.

Comunicatul procurorilor a fost facut public: „In timpul investigatiilor am gasit dovezi ca anumite rezultate din sezonul 2017/2018 ar fi fost manipulate”. Antrenorul de la FC Brugge, Ivan Leko, a fost printre cei interogati de politisti: „Nu avem nimic de ascuns, nu am gresit cu nimic. Vom coopera cu autoritatile, pentru ca acestea vor sa citeasca contracte si alte acte importante pe care le-am pus deja la dispozitie”, a anuntat clubul din Brugge.

Printre alte acuzatii ce includ si trucarea rezultatelor, anumiti agenti sunt suspectat ca ar fi ascuns comisioane de la transferuri, precum si alte plati ce au fost ascunse de ochii autoritatilor belgiene. Cercetarile vor continua si noi informatii vor iesi la iveala.

La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri sportive, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. La inscriere, Unibet ofera clientilor noi bonusuri de pana la 2.000 de RON! Astfel, primiti 250 de RON ca pariuri sportive fara risc. Avand cea mai variata oferta de pariere din Romania, Unibet isi fidelizeaza clientii cu recompense lunare, iar aplicatiile de mobil si desktop sunt SIMPLU de utilizat. Tot la Unibet puteti sa gasiti sloturile preferate, dar si pariuri pe jocuri de Bingo. Nu ezitati! Dureaza cateva minute sa va inregistrati si sa incepeti sa pariati simplu si confortabil, online.

CITESTE SI:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu