UPDATE! Conte out de la Inter, Inzaghi noul tehnician! Aici aici toate infos + cota 1.53 pentru urmatoarea echipă a lui Conte!

Antonio Conte

În ciuda faptului că Antonio Conte, în vârstă de 51 ani, a reușit să câștige titlul cu Inter Milano după o pauză de nu mai puțin de 11 ani, acesta a plecat de la “nerazzuri”, iar marile grupări ale Europei se bat acum pentru semnătura lui!


UPDATE!
Nici Inter nu putea sta cu mainile în san, dupa un sezon in care a reusit sa-si treacă în palmares al 19-lea titlu si primul după 10 ani. Alesul este Simone Inzaghi, care nu și-a prelungit cu Lazio contractul scandent pe 30 iunie anul acesta.  

Tentat de o experienta pe banca campioanei, Inzaghi si-a dat acordul de a o prelua pe Inter. Conform presei italiene, noul tehnician al formației din Milano va fi anunțat într-o conferință de presă organizată în această seară. 


Cauzele despărțirii lui Conte de Inter

Patronii lui Inter, în frunte cu președintele Steven Zhang, au anunțat faptul că își doresc să reducă salariile cu 15-20%, în ciuda prestației din sezonul 2020-2021! Mai mult decât atât, chinezii vor să vândă jucători de peste 100 milioane de euro în această vară, fără să anunțe mari trasnferuri pentru a acoperi eventualele plecări. Acest anunț a fost diametral opus cu ceea ce își dorea Conte, acesta dorindu-și, din contră, întăriri pentru următoarea stagiune.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!
Conte, spre la Liga!

Betfair este primul operator ce acționează pe teritoriul României ce a oferit deja cote pentru următoarea destinație a lui Antonio Conte! Bookmakerii au listat la o cota de 1.53 pentru selecția “Conte  – Următorul manager permanent la Real Madrid”. Pe lângă acetsa, alți favoriți pentru preluarea “galacticilor” sunt Raul – cota 4.33, Massimiliano Allegri – cota 6.50 și Guti – cota 13.00.

Pentru Conte, următoarea formație va fi a 8-a din cariera de antrenor. Inainte de a ajunge la Inter în 2019, fostul internațional italian le-a mai pregătit pe Arezzo, Bari, Atalanta, Siena, Juventus, naționala Italiei și Chelsea. 9 trofee majore a cucerit Conte în calitate de antrenor, aici evidențiindu-se 5 titluri interne – 3 cu Juventus și unu cu Inter, plus cel din Premier League, cucerit cu Chelsea în 2017.

Pariaza GRATIS din 450 lei bonus la Betfair!

  • Logheaza-te pe contul tau Betfair sau deschide-ti chiar acum unul accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZSKW09. Automat beneficiezi si de bonusul de 450 RON oferit de Betfair.
Antonio Conte

Antonio Conte


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu