IPOTEZA-SOC |Juventus ofera 50 de MILIOANE de euro + Dybala pentru a-l transfera pe Mohamed SALAH!

Mai mult sau mai putin eclipsat de venirea lui Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala nu mai da randamentul asteptat in atacul lui Juventus, iar “bianconerii” sunt constienti de acest fapt. Considerat, totusi, momentan, inca unul dintre cei mai letali atacanti din Europa, Dybala poate fi piesa de schimb pentru cel mai spectaculos schimb al deceniului.


Dybala + 50 mil. = Salah?

Insasi statistica care ne spune ca Paulo Dybala (25 ani) nu a reusit sa inscrie decat 2 goluri in 20 de aparitii in acest sezon de Serie A in tricoul lui Juventus ilustreaza excelent perioada grea a argentinianului. Cu toate acestea, Dybala inca este vazut ca un atacant care poate ajunge in primii 5 ai Europei, motiv pentru care torinezii il pretuiesc. Astfel, presa italiana noteaza ca Juventus intentioneaza sa-l ofere pe Paulo Dybala + inca 50 de milioane de euro in schimbul serviciilor lui Mohamed Salah.

110 milioane de euro este cota de piata a lui Paulo Dybala, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Cu toate acestea, sunt diferente ca de la cer la pamant intre realizarile lui Dybala si cele a lui Salah (Liverpool). Considerat un “one-season wonder”, egipteanul infirma acest aspect, situandu-se pe primul loc in topul golgheterilor din Premier League in actuala stagiune. Desi Mo Salah nu da niciun semn conform caruia ar intentiona sa paraseasca gruparea de pe “Anfield Road”, nu putem contesta faptul ca oferta “Batranei Doamne” este una cel putin tentanta. Precum a procedat cu multi alti jucatori, inclusiv Salah, Jurgen Klopp l-ar putea transforma pe Dybala intr-un atacant letal. Chiar si asa, e cale lunga pana la realizarea unui astfel de schimb.

8.00 este cota oferita de Unibet pentru ca Juventus sa castige trofeul UEFA Champions League. De partea cealalta, Liverpool primeste o cota de 9.00 pentru un scenariu similar.

Incearca ACUM platforma noastra LIVESCORE!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu