IPTL 2015: Doar doua zile pana la start !

IPTL, International Premier Tennis league 2015 va incepe Miercurea aceasta si se anunta o editie mult mai interesanta decat cea de anul trecut.

In sezonul trecut, cea mai noua si mai incitanta competitie amicala de tenis a produs un succes imens la nivel mondial, asta datorita diferitelor tari in care se disputa o singura editie.

Echipele de la aceasta editie a IPTL

Indian Aces: Rafael Nadal, Gael Monfils, Agnieszka Radwanska, Fabrice Santoro, Ivan Dodig, Sania Mirza si Rohan Bopanna;

Japan Warriors: Kei Nishikori, Maria Sharapova, Daniela Hantuchova, Leander Paes, Marat Safin, Philipp Kohlschreiber si Kurumi Nara;

Philippine Maveriks: Serena Williams, Milos Raonic, Richard Gasquet, Sabine Lisicki, Jarmila Gajdosova, Treat Huey, Edouard Roger-Vasselin si Mark Philippoussis;

Oue Singapore Slammers: Novak Djokovic, Carlos Moya, Belinda Bencic, Karolina Pliskova, Marcelo Melo, Nick Kyrgios si Dustin Brown;

Obi UAE Royals: Roger Federer, Tomas Berdych, Marin Cilic, Ana Ivanovic, Kristina Mladenovic, Goran Ivanisevic si Daniel Nestor;

Formatul unei partide la IPTL

Fiecare meci este format din 5 probe, fiecare proba este disputata intr-un singur set. Probele sunt urmatoarele: Simplu masculin, simplu feminin, dublu mixt, dublu masculin si simplu masculin legende. Game-urile castigate pe durata unui set se contabilizeaza ca puncte. Echipa care are cele mai multe puncte la sfarsitul celor 5 seturi, castiga meciul.

Inlocuiri:

  • Ficare echipa are dreptul la o singura schimbare pe set;
  • In timpul unui set, un jucator de dublu poate fi inlocuit de un alt jucator de dublu, simplu sau de o legenda;
  • Pe durata unui meci de simplu, un jucator poate fi inlocuit de un jucator de simplu, dublu sau de o legenda;
  • In timpul unui meci al legendelor, un jucator poate fi inlocuit doar de un alt jucator legenda;
  • In cazul in care un jucator se accidenteaza, iar echipa sa nu mai are schimbari la dispozitie, acestia pierd setul cu scorul de 0-6;

Scor:

  • La 40 egal se joaca punct decisiv;
  • Fiecare set se joaca dupa sistemul primul la 6 game-uri;
  • La scorul de 5-5 se joaca „Shoot-out”;

Shoot-out: Daca intr-un set se ajunge la scorul de 5-5, atunci se joaca un tiebreak de 13 puncte, in eventualitatea in care scorul ajunge la 6-6, se joaca punct decisiv.

Super Shoot-Out: In cazul in care cele doua echipe se afla la egalitate la finalul celor 5 seturi, se joaca un „Super Shoot-Out”, un set jucat intre doi jucatori de simplu masculin. Setul se joaca ca un tibreak de 19 puncte, primul jucator care ajunge la 10 puncte. In cazul in care se ajunge la 9-9, se joaca punct decisiv, iar castigatorul obtine victoria pentru echipa sa. Acest Super-Shoot-Out este contabilizat cu un punct in scorul final.

Importanta ultimului set:

Ultimul set se joaca pana cand echipa cu cel mai mare scor pana in momentul respectiv castiga game-ul final. Cu toate acestea, in cazul in care echipa care este pe locul doi la numar de puncte castiga ultimul set si se afla in continuare in urma adversarei, atunci se joaca in continuare pana ce acea echipa reuseste sa egaleze, insa daca echipa cu mai multe puncte castiga un game inainte ca echipa adversa sa egaleze, aceasta castiga meciul.

Shot Clock: Daca una dintre echipe nu respecta regulile „Shot Clock”, pierde un punct. 20 de secunde intre punctele de serviciu, 45 de secunde intre schimbari si 3 minute pentru pauzele dintre seturi.

Time 0ut: Fiecare echipe are dreptul la un Time Out de 60 de secunde pe durata unui set.

Coca-Cola Power Point: Vechiul Happines Power Point din sezonul trecut. Ficare echipa are dreptul la un Coca-Cola Power Point o singura data pe set. Un jucator aflat la primire are dreptul de a cere un Coca-Cola Power Point pentru a indica faptul ca urmatorul punct valoreaza cat doua puncte.

La inceputul fiecarui set se joaca cu mingi noi. Mingile nu se pot schimba pe durata unui set. Fiecare jucator are dreptul la ingrijire medicala de fiecare data cand acesta are nevoie. Pentru asta ii sunt puse la dispozitie doua minute, in cazul in care are nevoie de un tratament medical ii mai sunt puse la dispozitie 3 minute. La finalul celor 5 minute in cazul in care jucatorul nu mai poate continua atunci echipa sa pierde setul.

Este cea mai importanta si spectaculoasa competitie amicala de tenis care a avut loc vreodata, iar iubitorii „sportului alb” nu au voie sa o rateze, mai ales ca se anunta o editie mult mai spectaculoasa si mai puternica decat in sezonul precedent.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu