Irlanda de Nord – Romania: Anticipati o remiza!

Inca de la inceputul saptamanii am initiat pe pagina de FaIRL2 romania irlanda de nordcebook „Un pont pe Zi” si pe site-ul www.pariuri1x2.ro, un sondaj in care sa va exprimati opinia in legatura cu deznodamantul confruntarii Iralanda de Nord – Romania. Vedeti in continuare care au fost rezultatele.

Mai bine de jumatate dintre respondenti au indicat un X final. N-ar fi un rezultat  rau pentru Romania, aceasta si in conditiile in care Iordanescu se confrunta cu probleme destul de importante de lot. Excelent ar fi ca punctul castigat de „tricolori” la Belfast sa fie sustinut si de un rezultat pozitiv, poate chiar o victorie a Finlandei, in confruntarea de pe teren propriu cu Ungaria. In acest fel, Romania si-ar mentine, poate chiar majora avansul fata de a treia clasata.

Cele mai putine voturi le-a primit variantaesecului – aproximativ 25% – in timp ce un procent putin mai mare dintre voturi s-au indreptat catre succesul primei reprezentative. Daca Romania ar castiga si returul cu Irlanda de Nord, iar Ungaria n-ar castiga in Finlanda, nationala noastra ar fi ca si calificata la al 5-lea turneu continental din istorie!

RO IR


 

Preliminarii EURO 2016: Clasamentul echipelor de pe locul 3 > Vezi cine e lider!

 

Tenis – Pariuri1x2.ro iti propune biletul zilei!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu