Irlanda de Nord U21 – România U21 » „Tricolorii mici” promit spectacol și pe „Ballymena Showgrounds” » Pariem pe cotele 1.50 și 1.83!

După lecția de fotbal predată în preliminariile EURO 2021 pe „Anghel Iordănescu” în fața Finlandei, scor 4-1, Mihăilă & co merg cu încredere pe „Ballymena Showgrounds” unde vor înfrunta marți de la ora 19:30 reprezentativa similară a Irlandei de Nord.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Alături de Danemarca – Malta, un meci care se anunță a fi fără istoric care va avea loc tot marți de la ora 19:00, meciul de pe „Ballymena Showgrounds” va fi ultimul care se dispută în Grupa a 8-a preliminară a EURO 2021 în acest an.

Irlanda de Norrd- România 
4.75 3.75 1.67

Jocul selecționatei lui Mirel Rădoi este unul spectaculos și consistent, dovadă fiind reprezentația pe care „tricolorii mici” au avut-o cu Finlanda în urmă cu câteva zile pe „Anghel Iordănescu” din Voluntari. Cu toate că nordicii au deschis scorul, elevii lui Mirel Rădoi nu au acuzat niciun moment șocul și au dominat copios jocul, echipa arătând un apetit ofensiv fantastic. Pe lângă cele patru golui marcate, naționala de tineret și-a creat numeroase ocazii de a marca, iar dacă partida s-ar fi terminat cu o diferență mai mare pe tavela de marcaj nu ar fi mirat pe nimeni. Cu siguranță că „tricolorii” și-au lăsat câteva goluri și pentru duelul din Irlanda de Nord unde vor fi setați pe atac, meci în care ne așteptăm să impună ritmul în încercarea de a pleca cu toate punctele puse în joc.

Înaintea ultimelor dueluri din această grupă care vor avea loc în acest an, Danemarca are 12 puncte din patru meciuri, cu trei peste „tricolorii mici” care în cele patru jocuri susținute au obținut 9 puncte având trei victorii și o înfrângere.

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

 

 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu