Isi ataca rivalul: Messi are cota 15 pentru o tripla pe Olimpico!

Dupa ce a inscris de 5 ori in weekend in poarta Espanyol-ului, devenind cel mai bun marcator all-time pentru Real Madrid in La Liga, Cristiano Ronaldo a mai doborat aseara cateva recorduri.

Cu cele 3 reusite din duelul cu Sahtior, lusitanul s-a catarat pe prima treapta in ierarhia celor mai prolifici marcatori in competitiile europene (83), fiind de asemenea si golgeterul Ligii Campionilor. Ronaldo a ajuns la 80 de goluri, cu 3 mai multe decat marele sau rival de la Barcelona, Lionel Messi.

Messi poate recupera deficitul chiar in aceasta seara. Teoretic, pentru ca in practica, ii va fi extrem de greu argentinianului sa inscrie de 3 ori pe Olimpico, in duelul cu AS Roma. Daca totusi isi va atinge tinta, Messi va reveni pe prima pozitie, tot la egalitate cu Ronaldo si in topul jucatorilor cu cele mai multe hattrick-uri reusite in istorie pentru un club spaniol.

15 e cota oferita pentru o tripla semnata de Messi pe Olimpico, impotriva Romei

Contand pentru grupa E a Ligii Campionilor, partida AS Roma – Barcelona se joaca in aceasta seara, pe Olimpico, cu incepere de la ora 21:45.


VIDEO: Ponturile zilei din Liga Campionilor, cu Dan Bara si Sabin Pirvan


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu