Italia si Romania: Inca un 1-1 va aduce de 6 ori si jumatate suma investita!

Ultimul meci direct dintre cele doua reprezentative s-a disputat in urma cu exact 5 ani! Pe 17 noiembrie 2010, la Klagenfurt, in Austria, Italia si Romania incheiau nedecis, scor 1-1. Marica a deschis scorul pentru „tricolori” in minutul 34, tot el egaland printr-un autogol, cu 8 minute inainte de final.

1-1 fusese si scorul precedendei intalniri, una mult mai importanta insa. Duelul a facut parte din grupa C a Campionatului European de fotbal, organizat de Austria si Elvetia. Au marcat, la diferenta de un minut, Mutu si Panucci. Rezultatul nu ne-a ajutat, Romania incheind grupa pe locul 3, dupa Olanda si squadra azzurra.

In conditiile in care antrenorul Conte pare tentat sa dea credit mai multor rezerve in aceasta partida, dupa esecul suferit de Italia in amicalul cu Belgia de vineri,  exista tentatia de a miza pe un nou rezultat pozitiv bifat de „tricolori”, in duelurile cu mult mai titrata rivala.

netbet_20151BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania!

La NetBet avem posibilitatea de a paria pe un handicap +1 asiatic pe nationala lui Iordanescu, pariu ce primeste cota 1.63. In cazul in care italienii ar castiga la un singur gol diferenta, miza pariului ar fi returnata.

1.63 e la NetBet cota pariului 2 cu handicap asiatic +1 in meciul Italia – Romania

Un succes sau o remiza a echipei noastre are cota 2.15. Interesant de vazut daca cele doua formatii vor termina cu scorul de 1-1 un al treilea duel consecutiv. Cei ce considera ca acesta va fi rezultatul final al jocului de la Bologna, pot alege pronosticul intr-o cota de 6.55 oferita de NetBet!

6.55 are cota scorul final de 1-1, al treilea consecutiv in meciurile directe dintre Italia si Romania


Cota excelenta pentru o reusita a “tricolorilor” in amicalul cu Italia


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu