Iti spunem primul 11 al Romaniei la Budapesta: Budescu ba, Sanmartean, da!

Dupa cum ne-a obisnuit, “tata Puiu” nu este adeptul unui joc ofensiv. Experimentatul tehnician al primei reprezentative stie ca orice punct cucerit te aduce mai aproape de tinta fixata si actioneaza in consecinta. 

Totusi, aceasta tactica, una pe care si precedesorul Piturca o adopta, nu este deloc pe placul fanilor. Romania a jucat multe meciuri la „ciupeala” in ultimele campanii, abordare ce ne-a adus, in aceeasi masura, realizari, dar si destule neimpliniri.

Sacrifica mijlocul!

Pentru confruntarea de la Budapesta, una in care ne-ar avantaja si o remiza, Iordanescu pregateste o partitura croita pe aceeasi filozofie proprie. Se preconizeaza doar 3 schimbari pentru meciul de vineri, spre deosebire de primul XI cu Irlanda de Nord.  Revine Rat ii va lua locul lui Sepsi pe postul de fundas stanga, iar pentru postul de fundas central s-ar putea apela la  Moti, in locul lui Dragos Grigore. Revine Sanmartean in rolul de play-maker, ceea ce inseamna ca Maxim va trece pe banca de rezerve.
Se vad clar intentiile lui Anghel Iordanescu de a aborda aceasta partida cu jucatori experimentati, poate nu cei mai in forma, dar care au demonstrat de-a lungul timpului ca sunt o certitudine pentru nationala.

Echipa probabila: Tatarusanu – Papp, Moti, Chiriches, Rat – Pintilii (Hoban), Prepelita – Torje, Sanmartean, Chipciu – Keseru.

O parere personala

Daca si-ar fi dorit sa abordeze meciul ofensiv, in primul 11 si-ar fi facut loc si Budescu. Acesta ar fi intrat in centrul liniei de mijloc, in timp ce Sanmartean ar fi facut cuplu la inchidere cu Prepelita.  De asemenea, pe flanc, Iordanescu ar fi putut forta cu Filip, in locul veteranului Rat. Defensiva ar fi fost o idee mai subreda, insa plusul castigat pe atac, evident.

(Iulian Saulea)


Din ce in ce mai greu la Budapesta: Felix Brych, talismanul gazdelor!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu