Ivan Rakitic nu mai are viitor la Barcelona!

Ivan Rakitic este unul dintre jucatorii pe care cei de la Barcelona nu vor mai conta din sezonul viitor. Acesta mai are contract cu gruparea catalana pana in 2021 si se pare ca sansele pentru prelungirea contractului sunt extrem de reduse.


Barcelona este pregatita sa se desparta de mijlocasul croat Ivan Rakitic (32 ani). Acesta este cotat de site-ul de specialitate www.transfermarkt.com la 25 milioane de euro, insa catalanii sunt dispusi sa renunte la acesta pentru doar 20 de milioane de euro.

Manchester United este una dintre echipele care s-a aratat interesata de Rakitic in ultimele zile, insa starul croat pare sa fie decis sa ramana in La Liga. Un dintre posibilele destinatii ar putea fi fosta sa echipa, FC Sevilla, pentru care a jucat 3 ani si jumatate. Sotia lui Rakitic este din Sevilla, iar Ivan si-a declarat in nenumarate randuri iubirea fata de oras.

Totusi, o mutare pe Ramon Sanchez Pizjuan ar putea fi dificil de realizat. Cei de la Sevilla sunt hotarati sa ii ofere acestuia un contract pe patru sezoane, insa nu sunt dispusi sa indeplineasca cerintele celor de la Barcelona.

2.50 este cota oferita de Betfair pentru ca Ivan Rakitic sa semneze cu FC Sevilla pana pe data de 1 septembrie 2020


Pariaza ponturile la Betfair si ai un bonus de 500 LEI!



Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu