Japonia – Honduras: asiaticii nu vor avea suportul selecţionerului

japoniaAstăzi de la ora 12:35 pe Toyota Stadium va avea loc partida amicală dintre reprezentativele Japoniei și Hondurasului.

Japonia a disputat luna trecută două meciuri de verificare. Mai întâi a trecut de Jamaica cu 1:0, după care a fost înfrântă clar de selecționata Braziliei (0:4) sau mai bine zis de Neymar, pentru că superstarul Barcelonei a reușit un „careu”. Succesul obținut contra jamaicanilor este singurul reușit de Japonia după ce a fost preluată de Javier Aguirre în luna august. În patru meciuri cu tehnicianul mexican pe bancă Japonia a luat nu mai puțin de opt goluri, apărarea părând a fi „călcâiul lui Ahile”.

Japonezii nu-l au pe bancă astăzi pe Javier Aguirre. Mexicanul a participat la o ceremonie în țara natală, dar va reveni pentru înainte de amicalul de marți cu Australia. Aguirre a declarat că și-a îndemnat jucătorii să evolueze cu curaj, iar jucătorilor convocați în premieră le-a spus să încerce să se integreze cât mai repede în lot pentru a prinde lotul convocat la Cupa Asiei de peste două luni. Acesta a spus că are deja în cap echipa cu care va aborda acest meci. Atacantul lui AC Milan, Keisuke Honda, a declarat că deși se întâmplă rar ca un selecționer să lipsească acest lucru nu-i va afecta în vreun fel.

Preluată din luna august de Hernan Medford, tehnician care a pregătit și reprezentativa statutului Costă Rica în urmă cu mai bine de șase ani, Hondurasul n-a strălucit în această toamnă. La Cupa Națiunilor UNCAF a terminat pe trei o grupă teoretic accesibilă, cu Guatemala, El Salvador și Belize, obținând doar o victorie. Au urmat două amicale în luna octombrie. A cedat cu Mexic (0:2) și a obținut un egal contra Statelor Unite (1:1), partidă în care Maynor Figueroa a egalat pe final.

După acest joc selecţionata pregătită de Medford va evolua contra Chinei. Selecționerul american a declarat că a urmărit câteva partide ale Japoniei și știe cum evoluează această. Pentru această dublă asiatică nu l-a convocat pe Jorge Claros. În plus echipierul lui Anderlecht, Andy Najar, este accidentat și va rata jocul de la Toyota. Surprinde foarte tare convocarea veteranului Orlin Vallecillo, portar care evoluează în ligă secundă internă, în detrimentul unui alt veteran, Luis Lopez, acesta jucând la Real Espana, echipă aflată pe locul secund în prima ligă.

Cele două reprezentative s-au întâlnit ultima data tot într-un meci amical, în urmă cu nouă ani, atunci când Japonia se impunea cu 5:4.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

  1. Post
    Author

Lasa un comentariu