JO Rio 2016: Andy Murray va fi portdrapelul Marii Britanii! Vezi care sunt cotele sale pentru aurul olimpic!

Cu toate ca foarte multe nume importante din tenisul mondial au decis sa nu participe la Jocurile Olimpice, intrecerea se anunta una spectaculoasa datorita rivalitatii dintre sarbul Novak Djokovic si campionul de la Wimbledon, britanicul Andy Murray. 


inregistreaza-te - unibet


Daca sportivi precum Roger Federer, Stan Wawrinka, Tomas Berdych, Dominic Thiem, John Isner sau Feliciano Lopez nu vor lupta pentru o medalie, atentia se indreapta exclusiv catre tenismenii ce au dominat ultimii ani: Nole si Andy. Jucatorul din Serbia a castigat ultimul turneu la care a participat, ajungand la 30 de titluri masters, stergand impresia foarte proasta pe care a lasat-o la ultima editie a turneului de Grand Slam de la Londra. De partea cealalta, Andy a aratat din nou jocul foarte bun din urma cu 3 ani, lucru deloc surprinzator pentru ca acum, ca si atunci, colaboreaza cu marele Ivan Lendl. 

Britanicii isi pun din nou mari sperante in sportivul lor numarul 1, mai ales ca Murray se va prezenta la Rio din postura de medaliat cu aur la ultimele Jocuri Olimpice. Astfel, scotianului ii va reveni onoarea de a purta Union Jack la ceremonia de deschidere care va avea loc pe stadionul Maracana. 


Citeste si:

• Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor! Manchester City este printre posibilii adversari!
• Cotele pentru castigarea campionatului in Liga 1 s-au schimbat! Vezi cine este considerata acum favorita de catre bookmakeri!

Cota la Unibet pentru ca Djokovic sa castige aurul olimpic este de 1,65, in timp ce Andy are 3,50 pentru a repeta performanta de acum 4 ani. La ultima Olimpiada, sarbul nu a reusit sa castige o medalie, pierzand partida din semifinale contra lui Andy, pentru ca in disputa la locul 3 sa se incline in fata argentinianului Del Potro. 

Casele de pariuri considera ca favorit principal pentru medalia de bronz este japonezul Kei Nishikori, cel care a disputat finala de la Mastersul din Toronto. Niponul este cotat cu 3,00 pentru a cuceri fie argintul, fie bronzul olimpic.

Juan Martin del Potro, medalitat cu bronz la Jocurile de la Londra, are cota de 8,50 pentru a reusi din nou sa termine turneul intre primii 3, iar Rafael Nadal, revenit si el dupa o accidentare, a primit cota 12,00 pentru aurul olimpic si 2,85 pentru argint/bronz. 


DjokovicMurray


JO 2016: Nu ai cum sa pierzi cu Murray! Vezi in continuare de ce

Sursa imagine: http://www.thescore.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu