JO Rio 2016: Ne indreptam atentia catre tenis si iti oferim cele mai bune informatii!

Jocurile Olimpice din 2016 se anunta a fi foarte spectaculoase, mai ales la tenis, unde noi vom avea asteptari de la Florin Mergea si Horia Tecau. Probele sportive de tenis de camp se vor disputa in perioada 6-14 august, pe Centrul Olimpic de Tenis din Rio de Janeiro în Brazilia. Vor avea loc cinci probe: simplu masculin si feminin, dublu masculin si feminin, dar si dublu mixt.


inregistreaza-te - unibet


Cele mai importante nume care au anuntat ca nu participa la Olimpaida

Roger Federer a anuntat ca nu va mai juca in acest sezon, urmand sa continue recuperarea dupa operatia suferita in 2016. Belinda Bencic, o alta piesa importanta a echipei elvetiene a anuntat ca nu va merge in Brazilia, pentru a avea mai mult timp de pregatire in vederea turneului de la US Open, avand in vedere ca revine dupa o accidentare. Cea mai mare dezamagire pentru romani este lipsa Simonei Halep, aceasta declarand ca se teme de virusul Zika, acesta fiind si motivul pentru care Tomas Berdych, Milos Raonic si Nick Kyrgios au anuntat ca nu vor merge in Brazilia.

JO Rio 2016: Simplu masculin

MurrayNovak Djokovic este principalul favorit al intrecerii de simplu, insa Andy Murray a castigat aurul in 2012, atunci cand reusea sa il invinga pe Roger Federer, in Londra. Acum competitia se va disputa pe hard-ul de la Rio, iar Nole pleaca cu prima sansa, chair daca nu parea prea impacat cu ideea de a participa la Olimpiada, din cauza virusului Zika. Greu de pronosticat in ce forma se va afla sarbul, insa stim sigur ca Andy este foarte motivat atunci cand joaca pentru tara sa.

Untitled


JO Rio 2016: Simplu feminin

WilliamsLa fel ca in oricare competitie la care participa, Serena Williams pleaca cu prima sansa ocuparea primei pozitii. Americanca le va avea ca principale adversre la cucerirea aurului pe Angelique Kerber si Garbine Muguruza. Cele doua au castigat in fata numarului 1 mondial in primele doua finale de grand slam ale anului, insa una dintre ele a suferit si o infrangere, in finala de la Wimbledon. Noi le vom avea in competitie pe Irina Begu si Monica Niculescu, insa cele doua primesc cote imense pentru obtinerea unei medalii de aur, 151, respectiv 1.81.

Untitled


JO Rio 2016: Dublu masculin

HerbertSperantele noastre catre o medalie la tenis se indreapta catre Florin si Horia, insa cei doi nu primesc sanse prea mari la castigarea trofeului. Desigur, nu doar prin castigarea competitiei se poate obtine o medalie, insa concurenta va fi una foarte mare pentru cei doi. Cu prima sansa sunt cotati francezii Herbert si Mahut, probabil echipa care va castiga medalia de aur, fiind cea mai constanta echipa din ultimii ani in tenisul de dublu. Fratii Murray sunt cotati cu sansa a doua, fiind considerati putin sub adversarii lor din Franta.

Untitled

Sursa foto: 123livesports.com


Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu