JO Rio 2016: Inca un tenismen din top 10 ATP declara forfait! Stan Wawrinka nu va participa la Olimpiada!

Cu doar sase zile ramase pana la debutul Jocurilor Olimpice, Stan Wawrinka a declarat forfait din cauza unor probleme fizice. Elvetianul este cel de-al cincilea jucator din top 10 ATP care nu va participa la Olimpiada din Brazilia.


inregistreaza-te - unibet


Stanislas a anuntat in urma cu putine ore ca in timpul turneului Rogers Cup din Canada si-a agravat problemele de la spate, motiv pentru care a hotarat sa nu faca parte din delegatia tarii sale de la Rio. Abandonul lui este cu atat mai insemnat cu cat compatriotii sai, Roger Federer si Belinda Bencic, vor absenta la randul lor. Tara cantoanelor se va putea baza doar pe Martina Hingis (locul 1 in clasamentul WTA Doubles) care n-a mai participat la Jocurile Olimpice din 1996 si pe Timea Bacsinskzy.

Wawrinka este dublu castigator de grand slam, adjudecandu-si trofeul de la Melbourne in 2014 si pe cel de la Roland Garros in 2015, avand un total de 14 titluri ATP in cariera. Impreuna cu Roger Federer a reusit sa castige Cupa Davis si sa cucereasca medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Beijing de acum 8 ani.


 Citeste si:

• Simona Halep nu va participa la Rio, dar pregateste turneul Premier de la Cincinnati!
• JO Rio 2016 : Spectacol in “Olympic Aquatics Stadium”! Phelps, favoritul publicului si al bookmakerilor!

In grupul select al tenismenilor care nu vor lupta pentru o medalie olimpica se mai regasesc Tomas Berdych, Milos Raonic, Dominic Thiem, John Isner, Sam Querrey, Bernard Tomic, Nick Kyrgios, dar si fratii Bryan. Cu toate ca Rafael Nadel si-a confirmat prezenta la Rio, editia din acest an se pare ca va fi un duel doar intre Novak Djokovic si Andy Murray, cota ca cei doi sa dispute finala scazand la 2,40. 

Wawrinkaout

Iesi din rand: Pariaza inteligent si GRATUIT pe evenimentele sportive ale unei veri incendiare!

 

Sursa imagine: http://tt.tennis-warehouse.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu