Manchester United SPARGE banca pentru SENZATIA Joao Felix! Portughezul va costa 105 milioane lire sterline!

Presa portugheza dezvaluie faptul ca Manchester United este pregatita sa plateasca clauza de reziliere a lui Joao Felix.


Pariaza la Sportingbet! Ai bonus 200 lei! »» Click AICI pentru detalii!

Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Joao Felix a devenit jucatorul cu cel mai mare potential din Portugalia, odata cu evolutiile din acest sezon. Atacantul de 19 ani a marcat 20 de goluri pentru Benfica Lisabona in toate competitiile, castigand titlul de campion al Portugaliei. Felix a inceput sa joace ca mijlocas ofensiv, fiind asemuit cu Rui Costa sau Joao Pinto, insa pe parcurs, a devenit unul dintre cei mai buni atacanti din Portugalia.

Evolutiile sale nu au trecut neobservate pe Batranul Continent, iar presa lusitana anunta ca Manchester United este decisa sa achite clauza de reziliere a lui Joao Felix, in valoare de 105 milioane lire sterline. „Diavolii” au inceput deja negocierile pentru transfer, insa formatia lui Ole Gunnar Solskjaer nu este singura interesata de serviciile „senzatiei” din Lisabona. Atletico Madrid sta cu ochii pe situatia lui Joao Felix, cautandu-si inlocuitor pentru francezul Antoine Griezmann, ce va parasi Madridul dupa 1 iunie.

Daca esti nou la Sportingbet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 200 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.

Castigatoarea Premier League in sezonul 2019-2020

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu