Jose Mourinho a primit inca o sansa! Vezi cand se hotaraste soarta portughezului!

Chelsea a intalnit Liverpool la finalul saptamanii trecute, in ceea ce numeau jurnalistii englezi, ultimul meci pentru Jose Mourinho. „Albastrii” au fost invinsi categoric de „cormorani”, scor 1-3, dar portughezul ramane „The Special One” pentru inca o saptamana.

sursa foto: bbc.com

download

Dupa infrangerea cu 1-3 in fata celor de la Liverpool, „albastrii” au ajuns la cel de-al saselea esec in unsprezece partide, ocupand pozitia a 15-a. Nici fanii lui Chelsea n-au fost incancati de jocul echipei preferate si cu zece minute inainte de finalul jocului, o parte dintre acestia paraseau arena, lasand fanii rivaeli sa cante in voie.

Sa fie capat de drum pentru Mourinho?

Intrebat la interviul de dupa partida, daca se gandeste ca postul sau este in pericol, acesta a spus ca nu vede de ce ar fi in pericol sa fie demis, raspunzand „NU”! Cu toti ochii spre Roman Abramovich, care a avut mereu ultimul cuvant la Chelsea, presa anunta ca i s-a prelungit cu o saptamana sederea pe Stamford Bridge, timp care trebuie sa castige partida din Champions League, cu Dinamo Kiev si pe cea din Premier League, cu Stoke City.

Chelsea a ajuns la cea de-a treia infrangere consecutive in ultimele zece zile. Au pierdut cu West Ham United, apoi au fost eliminati din Cupa Ligii de catre Stoke si sambata cu Liverpool.

Favorit pentru preluarea „albastrilor” este Carlo Ancelotti. Pep Guardiola este si el in calcule, dar acesta nu este dispus sa paraseasca Bayern in mijlocul sezonului. Presa engleza il anunta si pe Diego Simeone ca posibil succesor al portughezului.

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu