Jucatorii romani si evolutia lor in campionatele Europei!

Jucatorii romani in campionatele Europei

Va aducem in atentie evolutia romanilor in cele mai cunoscute campionate ale Europei. Rezultate echipei nationale se reflecta si in jocul practicat de acestia la echipele lor de club.

Gabriel Tamas a fost doar rezerva in victoria echipei sale, Cardiff. Acestia au invins Charlton cu 2-1.

Sergiu Bus nu a evoluat in partida castigata de Sheffield Wed impotriva celor de la Brentford. Tanarul atacant, a asistat de pe margine la golurile echipei sale si Sheffield au invins cu 2-1.

Hartlepool+v+Sunderland+Pre+Season+Friendly+PZoJxr3lrRjl

Costel Pantilimon a fost integralist in Manchester United – Sunderland.  Panti nu a reusit sa faca miracole in poarta „pisicilor negre” si dupa 90 de minute, tabela a aratat 0-3.

Alexandru Maxim a intrat in minutul 63 al duelului dintre VFB Stuttgart si Borussia Monchengladbach. Internationalul roman nu a putut schimba nimic in favoarea echipei sale si VFB pierde cu 1-3.

Vlad Chiriches a privit de pe banca derby-ul etapei din Serie A. Acesta s-a bucurat din postura de rezerva ,cum Higuain&co s-au impus in fata Juventului, scor 2-1.

Ciprin Tatarusanu a fost integralist in victoria zdrobitoare a Fiorentinei, la Milano. Acestia s-au impus cu 4-1 in fata Interului si au trecut pe prima pozitie.

Adrian Stoian a inscris un gol in partida castigata de Crotone in compania celor de la Pro Vercelli. Atacantul roman a fost schimbat cu 10 minute inainte de final. Tot la Crotone, Mihai Balasa a privit de pe banca isprava colegului sau.

Mihai Roman a intrat in minutul 89 al partidei dintre PSV si NEC Nijmegen, neputand sa contribuie cu nimic la infrangerea echipei la care este legitimat. NEC a pierdut,1-2 cu campioana Olandei.

Razvan Rat a fost integralist in duelul dintre Sevilla si Rayo. Fundasul roman a bifat astfel, cea de-a treia partida consecutiva ca titular pentru Rayo. Capitanul echipei nationale, nu a putut evita infrangerea si Rayo pierde cu 2-3.

Florin Andone nu a putut schimba nimic in cele 89 de minute pe care le-a petrecut ca titular in Osasuna – Cordoba. Meciul s-a terminat la egalitate 0-0.

Gabriel Torje a inscris cel de-al doilea sau gol in Superliga turca. Acesta a evoluat toate cele 90 de minute pentru Osmanlispor si a contribuit decisiv la victoria echipei sale. Din nefericire, Raul Rusescu a fost doar rezerva neutilizata la aceeasi echipa. Osmanlispor se impune cu 3-1 si urca pe podium.

Bogdan Stancu a fost integralist si el in partida dintre Akhisar si Genclerbirligi. Romanul nu si-a putut aduce o contributie decisiva la evolutia echipei sale si Gencler pierde cu 0-1.

Ovidiu Herea a stat 83 de minute in teren pentru Xanthi, timp in care a primit si un cartonas galben. Formatia antrenata de Lucescu Jr nu a plecat cu puncte de la Iraklis, scorul fiind doar unul de egalitate.

Dorin Goian a bifat toate minutele in Levadiakos – Asteras Tripolis. Internationalul roman nu si-a putut impiedica adversarii sa castige si Asteras a pierdut cu 1-2.

Cosmin Moti, Andrei Prepelita si Claudiu Keseru au fost integralisti in duelul cu formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf, cel dintre Ludogorets si Litex Lovech. Atat Moti, cat si Prepelita, au fost avertizati. Partida s-a terminat nedecisa, 1-1.

Gicu Grozav nu a reusit sa schimbe soarta meciului dintre Krasnodar si Terek. Romanul a intrat in minutul 79 la oaspeti, dar timpul oferit nu a fost de ajuns, pentru ca Terek sa plece cu toate cele trei puncte. Meciul s-a terminat la egalitate.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu