Jucatorii romani si evolutiile lor in meciurile de Europa League!

Romanii in Europa League.

Fara echipa inscrisa in grupele cupelor europene, Romania isi numara jucatorii legitimati la alte cluburi, care evolueaza in competitiile europene. Aseara, cinci romani au fost pe foaia de joc a echipelor din Europa League, trei dintre acestia fiind internationali romani ce ar putea fi chemati pentru partida cu Finlanda si Feroe din luna octombrie.

Vlad Chiriches a fost doar rezerva in una dintre cele mai frumoase partide ale serii de Uefa Europa League, cand Napoli s-a impus cu 5-0 in fata belgienilor de la Club Brugge. Golurile italienilor fiind marcate de Callejon x2, Mertens x2 si Hamsik. O partida pe care Sarri a inceput-o cu cea mai buna garnitura, lasand impresia ca  Napoli vrea acest trofeu.

Alexandru Neacu a evoluat 77 de minute in esecul suferit de DInamo Minsk in fata Plzenului, dupa ce, Horava a deschis scorul in minutul 36, scorul fiind majorat de Ptrzela 40 de minute mai tarziu.

Lucian Goian a fost integralist in egalul obtinut de echipa sa, Asteras Tripoli in compania cehilor de la Sparga Praga, intr-un prim duel  al grupei K din Europa League. Grecii au deschis scorul repede, Mazza a facut 1-0 in minutul 2, iar David Lafata de la oaspeti stabilind scorul final in minutul 56.

Stefan Radu a fost capitanul celor de la SS Lazio in deplasarea din Ucraina, cand au intalnit Dnipro. Acesta a jucat toate cele 90 de minute si a primit un galben in minutul 66, in urma unui fault din spate. 1-1 rezultat final, dupa ce lazialii au deschis scorul in prima repriza, prin reusita lui Milinkovik-Savic, ucrainienii egaland in minutul 90+4, la ultima faza de joc prin golul marcat de Seleznyov.

Ciprian Tatarusanu a privit de pe banca infrangerea echipei sale, ACF Fiorentina in duelul cu FC Basel din cadrul grupei I. Italienii reusisera sa deschida scorul la 4 minute dupa fluierul de start prin reusita lui Nikola Kalinic, elvetienii revenind in ultimele 20 de minute, dupa eliminarea fundasului central de la Fiorentina, Gonzalo Rodriguez, prin reusitele lui Bjarnason si Elneny.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu