Judo Rio 2016: Daniel Natea, una dintre ultimele sperante ale delegatiei Romaniei! Vezi care sunt cotele sale pentru o medalie olimpica!

In jurul orei 16:00, Judoka Daniel Natea va concura in sesiunea de calificari a probei +100kg. In cazul unui rezultat pozitiv, sportivul roman va lupta pentru o medalie in finala care este programata la ora 21:00. Sibianul este una dintre ultimele noastre sperante la aceste Jocuri Olimpice, Unibet acordandu-i incurajatoarea cota de 3,00 pentru o prezenta in semifinale. Intrecerea va putea fi urmarita la TVR1 sau TVR2. 


inregistreaza-te - unibet


Rezultatele lui Daniel din acest an ne fac sa speram ca vom putea cuceri o medalie la Rio: aur la turneul international de judo European Open de la Praga, aur la Mastersul de la Guadalajara si bronz la Campionatul European de la Kazan, Rusia. 

Natea ocupa locul 6 in clasamentul mondial de Judo la categoria +100kg, fiind devansat doar de Teddy Riner, Hisayoshi Harasawa, Roy Meyer, Iakiv Khammo si Or Sasson, israelian pe care sportivul nostru l-a invins in finala din Mexic.


 Citeste si:

• JO: Pirghie si Palimaru sunt prezenti in semifinalele probei de dublu rame
• Real Madrid – Sevilla: Un altfel de pariu!

Favoritul numarul 2 al caselor de pariuri, japonezul Hisayoshi Harasawa, a fost una dintre „victimele” lui Daniel la Guadalajara. Victoria aceasta este cu atat mai importanta cu cat sportivul nipon era neinvins in ultimii doi ani.

Marele favorit al competitiei este campionul olimpic si mondial, francezul Teddy Riner, cel care nu a cunoscut infrangerea din 2010! Interesant este ca Daniel inca nu l-a infruntat pe Teddy, presa de specialitate afirmand ca o eventuala intalnire intre cei doi ar fi evenimentul numarul 1 in proba de Judo din cadrul Jocurilor Olimpice. 

Cu toate acestea, bookmakerii nu-i acorda romanului prea multe sanse la aurul olimpic (cota 26,00 la Unibet), lucrurile fiind diferite in cazul unei medalii de argint sau de bronz. Cotele complete le puteti gasi la Unibet!


 

Natea


 

Iesi din rand: Pariaza inteligent si GRATUIT pe evenimentele sportive ale unei veri incendiare!

Sursa imagine: http://www.sportclasic.ro

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu