Jurgen Damm: Pustiul minune de la Tigres UANL ( Mexic ), mai tare ca Messi si Ronaldo (video)!

Jurgen Damm: Pustiul minune de la Tigres UANL ( Mexic ), mai tare ca Messi si Ronaldo (video)!

Jurgen Damm Rascon s-a nascut pe 07 noiembrie 1992, si este un fotbalist mexican care joacă  mijlocas lateral pentruTigres UANL din prima liga mexicana.

Sursa foto : peru.com

Jurgen Damm sa nascut într-o familie din clasa de mijloc. Bunicul lui patern este din Germania, lucru care îl face să dețina si un pasaport german. Născut în statul de coastă  Veracruz, din cauza locului de muncă al tatălui său, Jurgen, în vârstă de doar 2 ani alturi familia sa s-a mutat la Toronto. După 2 ani în Canada, Jurgen și familia s-au întors în Mexic și s-au stabilit în Guadalajara, acolo unde a început cariera de fotbalist. Cum tatăl său a crezut întotdeauna ca scoala ar trebui sa fie pe primul plan, lui Jurgen nu i sa permis să se alăture niciunui club până la vârsta de 17. Acest lucru a făcut Jürgen Damm sa continue scoala si sa-si ia o diplomain  Business Administration.

Imediat dupa ce s-a apucat de fotbal,  Jürgen a fost reperat de Magdaleno Mercado și a fost  invitat sa de-a probe la  Atlas. A petrecut 6 luni cu echipa, dar intrucat nu si-a gasit locul in primii 11, a fost transferat la Estudiantes Tecos sub conducerea lui Francisco Chavez.

Jurgen Damm si-a început cariera de fotbalist la echipa acum desființată, Estudiantes Tecos, sub conducerea lui Hector Hugo Eugui. La varsta de 18 ani a venit la echipa de tineret, debutand in echipa mare pe  25 martie 2012, în infrangerea 4-0 împotriva celor de la Monterrey. După primul său sezon cu Tecos a  retrogradat in  Divizia B unde a rămas timp de mai multe sezoane, apoi fiind trnsferat fost transferat la Pachuca pe 30 iunie 2013, unde a jucat pana in vara aceestui an cand a fost cumparat de Tigres UANL pentru 8 milioane de euro, chiar daca pe lista s-a mai aflat si AS Roma.

Pe 03 octombrie 2015, el a marcat primul său gol pentru Tigres,  împotriva celor de la Pumas UNAM, in victoria  1-0.

În timpul sezonului de Clausura 2015 el a primit un apel de până la echipa națională Mexic. Pe 18/03/2015 Jurgen Damm a primit primul său apel pentru selectionata Mexicului de la  Miguel Herrera, acesta fiind selectionat  pentru amicalul împotriva Ecuadorului de pe 28 martie și Paraguayului de pe 31 martie. A debutat împotriva Ecuadorului, intand in locul lui  Hector Herrera în minutul 84.


Potrivit recentelor statistici  FIFA, Jurgen este al 2-lea cel mai rapid fotbalist din lume, peste Lionel Messi și Cristiano Ronaldo doar Gareth Bale depasindu-l in acest clasament. Este capabil să ajungă la 35.23 kmh ( 21.89 mph ) cu mingea la picior.


De minunea mexicana au auzit si cluburile mari din Europa. Barcelona, Juventus, Man. City, Real Madrid sau AS.Roma inscriindu-se pe lunga lista de asteptare, dorindu-si fiecare sa puna mana cat mai repede pe viitoarea stea a Americii de Sud.


 

Romania la EURO (episodul 1): Astazi, preliminariile pentru Franta 1960!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu