Klopp, in stand-by: Curtat de gigantii din Premier League, antrenorul e cu ochii pe postul unui rival!

Dupa despartirea de Borussia Dortmund, club pe care l-a pregatit 7 ani, readucandu-l in topul fotbalului european,  Jurgen Klopp a decis ca e momentul pentru o vacanta. Nu una scurta, ci un concediu intins pe durata a 6 luni. 

Ofertele au continuat sa vina pe adresa carismaticului antrenor, dar pana acum nimic nu s-a concretizat. S-a discutat mult despre o eventuala trece pe banca lui Zenit St.Petersburg, in locul lusitanului Villas-Boas, insa putini se asteptau ca Jurgen Klopp sa dea curs acestei oferte. O pista mai interesanta era Arsenal, dar clubul londonez nu pare inca pregatit sa renunte la Arsene Wenger.

Mai nou, presa engleza anunta interesul lui Liverpool pentru fostul antrenor al Borussiei. Dupa o stagiune 2014-2015 dezamagitoare, trupa pregatita de Brendan Rodgers a pornit foarte prost si in noul campionat. Rodgers este deja sub presiune, mai ales dupa esecul din derby-ul cu Manchester United, iar zilele sale la timona „cormoranilor” sunt numarate. Lui Rodgers i se reproseaza si felul in care a gandit transferurile din ultimele stagiuni, majoritatea ratate, in frunte cu Balotelli.

Klopp, bavarez?!

Presa sportiva internationala mai avanseaza insa o teorie, una de care s-a mai discutat si in trecut. Klopp ar fi dispus sa stea pe tusa pana la finele sezonului in curs, moment in care expira contractul clubului Bayern Munchen cu Pep Guardiola. Spaniolul ar fi fost deja acontat de Manchester City, urmand ca locul sau pe banca bavarezilor sa fie luat de antrenorul fostei rivale din Dortmund. In sprijinul acestei speculatii vine si o declaratie a lui Klopp din luna mai. Intrebat daca ar antrena-o pe Bayern, acesta a fost transant: „Da, pot sa o antrenez si pe Bayern!”


 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu