Klopp demisionează de la Liverpool! Vezi care sunt la pariuri cei mai posibil înlocuitori!

klopp liverpool

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool: Cine îi ia locul?

Decizia lui Jurgen Klopp de a demisiona de la ”cârma” lui Liverpool la finele sezonului în curs, a căzut ca un trăsnet pentru club și fanii trupei. Germanul a făcut anunțul într-un moment în care Liverpool atacă din nou titlu din Premier League, fiind angrenată și în cucerirea cupelor interne, dar și a Ligii Europa. În plus, în cele nouă sezoane cât a condus destinele ”cormoranilor”, Klopp și-a trecut în palmares cele importante realizări, în frunte cu Liga Campionilor, câștigată în 2019 și trofeul de campion al Angliei, câștigat în 2020.

Voi pleca de la club la finalul sezonului. Pot înțelege că e un șoc pentru mulți oameni în aceste momente, când o auzi pentru prima dată, dar în mod clar pot explica asta sau măcar să încerc să explic. 

Iubesc absolut tot la acest club, iubesc totul la acest oraș, iubesc totul la suporterii noștri, iubesc echipa, iubesc staff-ul, iubesc tot. Faptul că încă iau această decizie vă arată că sunt convins că e decizia pe care trebuie să o iau. 

Este vorba că sunt, cum pot să o spun? Rămân fără energie. Nu am o problemă acum, în mod clar, cred că o știu deja de ceva timp că trebuie să anunț asta la un anumit punct. Însă sunt bine acum, însă știu că nu pot face la nesfârșit acest lucru” a declrat Jurgen Klopp .

Betfair

D. 2161/28.08.2015

BONUS 100% pâna la 550 RON

Cine îi ia locul?

Jurgen Klopp e gata să-și ia ”la revedere” de la Liverpool, iar clubul de pe Anfield se pregătește de o perioadă dificilă, în care va trebui să identifice cea mai bună soluție pentru echipă.

Mai rapizi sunt însă, ca de obicei, bookmaker-ii. Casele de pariuri au trecut deja la întocmirea listelor posibililor înlocuitori ai lui Klopp, iar numele vehiculate sunt, evident, extrem de sonore.

Xabi Alonso, mare favorit să ajungă pe Anfield!

La Betfair, antrenorul cu cele mai bune șanse de a prelua banca ”cormoranilor” este Xavi Alonso. Lider în Bundesliga, la cârma lui Bayer Leverkusen, fost mare jucător al lui Liverpool (2004-2009), foarte iubit de fani, Alonso este de altfel lider detașat în acest top al cotațiilor. Doar 73 de lei se pot câștiga pentru fiecare 100 lei mizați pe spaniol, față de 950, câștigul dacă plasați pariul pe De Zerbi, actualmente la Brighton & Hove Albion, sau, țineți-vă bine, Zinedine Zidane. Internaționalul francez este tentat de o revenire în cariera de antrenorat, dar rămâne de văzut dacă ar da curs unei oferte de la Liverpool, știut fiind faptul că ”Zizou” este de o bună bucată de vreme pe lista naționalei Franței. dar și pe cea a PSG-ului.

O cotă mai mică are Pep Lijnders, însă actualul secund al formației a anunțat că va părăsi clubul în vară, alături de Jurgen Klopp. De pe această listă extrem de lungă întocmită de Betfair, nu lipsesc Nagelsmann, un antrenor de asemenea german, dar cu rezultate mai puțin bune în ultima perioadă, inclusiv pe banca naționalei Germaniei, Postecoglu, tehnicianul lui Tottenham, Ancelotti, antrenor care abia și-a prelungit contractul cu Real Madrid, precum și una dintre legendele clubului, Steven Gerrard.

 

 

Betfair

D. 2161/28.08.2015

BONUS 100% pâna la 550 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu