Liga Campionilor – Culisele derby-ului Juventus – FC Barcelona! Nu ti-ai fi inchipuit niciodata asta!

Chiar daca in cursul saptamanii precedente s-au incheiat optimile de finala in Liga Campionilor, deja toti ochii iubitorilor sportului rege se indreapta catre sferturile de finala ale competitiei supreme. Unul dintre cele mai interesante dueluri este, cu certitudine, Juventus – FC Barcelona. In prologul acestei intalniri tocmai s-a dezvaluit un aspect mai mult decat interesant al istoriei!


Cum ar fi putut Gianluigi Buffon sa ajunga in curtea catalanilor

Cu certitudine, inaintea fiecarui duel de nivelul celui dintre Juventus si FC Barcelona mereu vor iesi la iveala mici detalii „picante” din istoria fotbalului. Astfel, un aspect nestiut pana in prezent tocmai s-a aflat! Agentul unuia dintre cei mai importanti jucatori din istoria lui Juventus, Gianluigi Buffo, a declarat faptul ca acesta ar fi putut „ateriza” pe Nou Camp inainte de a ajunge in curtea „Batranei Doamne”! Silvano Martino a mentionat intr-un interviu faptul ca „inainte ca Buffon sa ajunga la Juventus, a existat un acord intre Parma si FC Barcelona, insa goalkeeper-ul a ales sa mearga pe „Delle Alpi””.

Cifrele lui Buffon la Juventus

yhh


Daca iti faci chiar acum un cont la 888Sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti!


Cotele turului Juventus – FC Barcelona

alte cote2

Cote – Liga Campionilor

alte cote


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu